Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon kit érdemes meglátogatni?
Város esetleg?
Vagy milyen típus jön be stb
Nekem nagyon komoly kritériumaim vannak ezzel kapcsolatban. :)
Alap, hogy kereséskor ezen szűrők mindegyikének megfeleljen:
ellenőrzött, kér értékelést, maximális diszkréció, nagyon kedves (SZT)
Ezen kívül - mivel maximálisan diszkréciópárti vagyok - én csak olyanhoz mennék, akinek ki van takarva az arca. (Elvégre ha arccal hirdet, akkor ország-világ ismerheti, és egyértelmű, hogy mi járatban mész hozzá.)
Ha már legalább egy éve hirdet, akkor lehetőleg legyen legalább egy pozitív értékelése.
Akiknél ez mind megvan, azok közül kiválasztom, hogy a hirdetés szövege alapján ki a legszimpatikusabb (pl. helyesírás, fogalmazáskészség nálam fontosak, mert szeretek intelligensebb lányokhoz járni).
Akik ezen a szűrön is átmentek, azokat felhívom, és ezt követően a telefonos kommunikáció és az árak alapján döntök közülük.
Honnan tudjuk neked ki, milyen nő jön be? Megnézed a képet és rátelefonálsz, utána eldöntöd. Persze ne lepődj meg ha ezzel-azzal kicsit átvágnak. A beszámolók jó része szimpla önreklám.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!