Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az a minimum ráérés, amivel érdemes egyáltalán, , belevágni" a hirdetésbe? Pl rosszlányokon, akinek nincs szabad napi 6-12 órája, mire számíthat?
Utolsó már csak tudja...
Talán ezért lett belőle feminaci, mert kifogott valami kettyóst amikor árúlta a nyílásait.
5-ös nem árultam semmit
De azért ne kuuurjon pénzért mert fiákmunkázni nincs ideje
Pedi 8 óra ráérése lenne ezt írta orivibe a kiscsaj
Csak hát büdös a tisztességes munka
Mert neki aludni kell
És ha nem alszik akkor biztos bukni fog a Fősulin/Egyetemen
De bszni van ideje meg
És neked nem mind1, hogy más mit csinál?
Joga van ehhez...
Lehet, hogy neki más az értékrendje mint neked.
Miért nem tudod elfogadni?
Talán a nappalidban akar rendelni?
Bár én is csak akkor ajánlom ezt a dolgot kérdező, ha a több pénzért cserébe szívesen vállalsz kockázatot.
És feltétlenül védekezz többféle módon!
Nem büdös a munka. Dolgoztam a nyáron abban a 1,5 hónapban ami szabad volt, viszont a diákmunka akármilyen becsületes -biztonságos intézmény legyen is, a könyveimre elég, amit megkerestem.
A 8 óra nem naponta hanem hetente értendő. Ha megdupláznám, se érné el a heti 20 minimumot.
Nem büfészakra járok. Egyenlőre folytatni akarom az egyetemet, pont erre kéne pénz. Akinek nem borítja vörös köd az elméjét, beláthatja, hogy ha a tanulmányaimat fenntartó munka miatt nem teljesítem a követelményeket, nem sokat ér a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!