Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az a minimum ráérés, amivel érdemes egyáltalán, , belevágni" a hirdetésbe? Pl rosszlányokon, akinek nincs szabad napi 6-12 órája, mire számíthat?
Figyelt kérdés
2018. aug. 27. 21:06
11/12 anonim válasza:
Erre reagálva, én ezt pl. úgy oldottam meg, hogy otthagytam az iskolát, dolgozni kezdtem, majd mikor találtam biztos helyet, újrakezdtem mellette, de mivel kevés volt, ezért bevállaltam még egy részmunkaidőst, így érettségiztem le. Az egyetemet vagy levelezőn vagy szintén hasonló módon tervezem véghez vinni. Két állással meg lehet keresni minimum 200-at, ebből szűkösen ki lehet jönni, még ha albérletet is fizetsz vagy ilyesmi. Ezt csak azért írtam le, hogy létezik másik megoldás is, csak keresni kell... És bizony nagyon sokaknak sikerült már sokkal rosszabb helyzetből is. Nem ítélkezem, ha segítség kell valamiben, írhatsz privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!