Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne Kapós egy fiatal BBW nő rosszlányokon?
Láttam már ilyen hölgyeket fent, jók az értékeléseik is, de gondoltam megkérdezlek titeket is:))
Aki nem bírja a dagadt nőket, az legyen kedves nem válaszolni! Köszi🙂
Én szeretem, ha van mit fogni egy nőn, de nem fizetnék szexért! Élvezem a "vadászatot", számomra fontos a randevúzás is. A tartalmas, közös tapasztalatokra épülő viszonyokat kedvelem. A személytelen dugás nem az én világom. Nem bírnám, ha én lennék aznap a tizedik, aki betolja a lompost ugyanoda. Azt kedvelem, ha őszintén és miattam bújik ágyba velem a partnerem. Ha azért vonaglik, mert élvezetet okozok számára és nem azért, mert színészkedik a pénzemért.
Én speciel nem a kövérség miatt ítélnélek el, hanem a prostitúció miatt. A legrosszabb ebben, hogy ez egyaránt ártalmas az ügyfeleknek és neked is. Elhiteti az ügyféllel, hogy jó az ágyban, nyújtani képes élvezetet egy nőnek, miközben nem is. Idővel önmagaddal is elhiteted, szép, vonzó, népszerű jól kereső nő vagy, akit sokan kedvelnek, miközben nem téged látnak a kuncsaftok, hanem a szexuális játékszert. Számukra alig vagy/lennél több egy segédeszköz műpuncinál. Valódi személyiséged idővel felmorzsolódna. Mire kiöregszel a szakmából pszichéd olyan állapotban lesz, hogy mély depressziódban az alkoholhoz, droghoz fogsz nyúlni, lecsúszol a társadalom peremére. Eleinte még anyagi gyarapodást fogsz tapasztalni, ami idővel kevés lesz a megemelkedett életszínvonaladhoz. Többet fogsz keresni de költeni is többet fogsz, megtakarításod nem lesz. Pedig egy olyan "szakmában", aminél pár év után kiégsz, egy módon lehetne elérni valamit, ha félretennéd a bevételt. De ez egy vállalkozás, aminél vissza kell forgatni a bevétel jelentős részét. Ám, milyen befektetés az olyan, amelynél tudod, pár évig tart csupán? A gyors anyagi növekedés, hirtelen zuhanással fog végetérni!
Értem amit írsz, és azt is megértem hogy magát a prostitúciót ítéled el. Nem ebből szeretném keresni a kenyeremet, van munkám. Igazából csak jövedelem kiegészítésként szeretném, napi 1 emberrel. Tudom, tudom a pénz az elviszi az embert, de én sem szeretném, ha napi 10 farok mászkálna bennem!
A többieknek is hálásan köszönöm a válaszokat!😊
Nekem még talán a husis tested is bejönne, főleg a szép pofid, de mivel prosti vagy, ezért ha ilyen munka után találkoznék veled, offos lennél.
Nekem nem jön be a prosti lét semmilyen formája, minden nő a lába között szakmával születik, de van aki tovább tanul. Aki prostinak áll azt én úgy látom a könnyebb utat választja, nem vagyunk egy szinten.
Ettől függetlenül sokaknak bejönnek a dagadt csajok, viszont ugye gáz ezt felvállalni. Kipróbálni kipróbálják így, vagy többször is űzik, tehát van rájuk igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!