Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a legjobban, legszívesebben? 30 F
Nem az észt kell osztani.
Főleg nem anonim módon felelősség nélkül. Megvan annak az oka hogy pl részemről miért került ide a kérdés. Felelőséget tudsz vállalni a szavaidért?
Te sportolsz? Szereted a munkádat? Vannak hobbijaid? Igényes vagy magadra? Vannak barátaid? Kiegyensúlyozottan táplálkozol? Van egy stílusod amit szeretsz , vagy csak élsz a vakvilágba?
Tudod ha te nem kellenél senkinek, akkor nem ilyen dolgokkal hozakodnál elő.Hanem kapnál az alkalmon. Ez az állapot nem sajnáltatás kérdése. Azon a területen ahol én élek senki nem jut egykönnyen nőhöz. Hacsak nem full gazdag. De értsd már meg, hogy átlagfizetésű emberek is az élet részei. Azok keresik meg a jómodu emberek bevételi forrásait. A vezetőséget kitartják azáltal hogy fillérekért termelnek meg nagy haszonkulcsot.
Szerintem 30 életévem alatt többet dolgoztam mint te. Nem is az volt a dolgom, hogy nőként lenézzek embereket és válogassak a férfiak közül. Gondolom szép nő vagy. Azért ekkora az arc. Akinek a szeretetre van szüksége, annak nem a pénz a lételeme.
Most ha ti nők hoznátok emberileg elfogadható döntéseket, akkor nem csak a gazdagoknak jutna belőletek.
"Te sportolsz? Szereted a munkádat? Vannak hobbijaid? Igényes vagy magadra? Vannak barátaid? Kiegyensúlyozottan táplálkozol? Van egy stílusod amit szeretsz , vagy csak élsz a vakvilágba?" Igen. Amíg volt, igen. Sok. Igyekszem. Kettő. Nem igazán. Igen.
Nem kioktatni akartalak, hanem tudom milyen szomorúnak lenni és az nem vezet sehova ha sajnálod magad, meg random emberekre irogatsz gyk-n. Igenis mindenkinek rendbe kell tennie az életét, én is ezzel foglalkozom 0-24ben. De ha nem kell a tanács csak sajnálni akarod magad, akkor csináld.
A többi, amit leírtál csak a szokásos hülyeség arra vonatkozóan, hogy minden nőnek csak a pénz kell bla bla bla, unalmas. Könnyű erre fogni mindent. Ha sikerrel végzek az egyetemen, valószínűleg többet fogok keresni nálad (pláne ha elhúzok innen a halál f.szára), de kényelmesebb ebbe a hitbe ringatni magad.
"Most ha ti nők hoznátok emberileg elfogadható döntéseket, akkor nem csak a gazdagoknak jutna belőletek."
Ne haragudj de ezt meg egyenesen kikérem magamnak. Na látod, ezért nem válaszolok privátokra, mert mindig kiderül hogy ilyen gyökerek írják őket. Sírj tovább akkor, és csodálkozz hogy ezek után egy nő se bír elviselni.
Lehet random emberekre irogatni a gyk-n. A random ember pedig ha ember és nem egy ajjadék, akkor abból bàrmi lehet. Gyökérnek nevezed azt, aki keresztül ment keserves dolgokon és vágyik egy nő társaságára?
Az utcàn , a társkeresőn, a diszkóba és mindenhol vannak pénzéhesek és embertelenek a nők között. Amíg a kopaszodás miatt kritizàl a korosztályod és fizetni kell a szexért , addig csönd, mert ez a nagyigényű nagypofáju nőket minősíti. Nőböl még olyat nem láttam aki szèp és lelke is is van.
12:
Közöttetek nők között sok és egyre több a psz×ch×pata.
Szeretetet akarsz, arra vársz hogy szeressenek, miközben csupa olyan elvárásalapú kórülményeket fogalmazol meg, nem mellékesként az anyagiakat is, amik az érdekekkel állnak összefüggésben női oldalról, ami belőled árad. Csak azért vagy beképzelt , mert megvan rá az alapod. Jól nézel ki. Ha defektes lennél valamilyen téren, akkor már kapható lennél. Defektes nőket már szedtem fel innen, az jutott prostiból is. Csak olyan nem akivel igazàn egészséges foglalkozni.
Magad árultad el az elején, hogy megtéveszted tudatosan a szemèlyiségeddel az embereket, ennek tetejében még az érdekeidet megpróbálod elfedni azzal, mintha te a szeretetet keresnéd. Ha te a szeretetet keresnéd, akkor megtudnád talàlni. Ez korcsállapot. Te mást keresel. Beállt arra az állapotra a szemèlyiséged hogy szerepet játszol és mindenhol mást adsz mint aki valójàban vagy. Ezzel mérgezed a tiszta lelkű normális embereket.
Gondolod te hogy megjelenik majd a Ronaldo és elveszi a szüzességed? Felejtsd màr el. Járj a földön, legyél ember a talpadon és akkor nem esik nehezedre lefeküdni valakivel. Tanulj meg szìnjàték nélkül lenni valaki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!