Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a legjobban, legszívesebben? 30 F
4: Tudod egy szeretethiányos ember nagyon sokmindenre képes.
Csak legyen meg hozzá a másik fele.
Hogyan is várhatná el bárki is hogy ti nők odaadóak legyetek és felkínálkozzatok. De azért az élet része lehetne a boldogság. Amennyi nő van, ebből hihetetlen hogy az ember nem tud találni egy kedvére valót. Nem akarok prostihoz járni, de egy toxic kapcsolatot sem akarok. És könyörögni sem a szeretetért. Csak azt hogy legyen egy nő az életem része, aki meghallgat bármiről is legyen szó. A bizalmába enged és megossza velem az intim szféráját és szeret.
Írtok néha dolgokat. Te is 7-es. De ezek csak szavak.
Ez egy kérdés. Az oldalon. Az erre való válasz még nem jelenti azt hogy ezen az oldalon keresik azt a nők, amit elméleti síkon közölnek.
De az elég szomorú, hogy sokaknak párja van, szép lányokkal is járnak férfiak. Nem kell prostihoz járniuk.
És akkor lassan 31 évesen még van aki nem volt szerelmes, nem szexelt egy igazán jót. Nem elégült ki testileg-lelkileg egy kapcsolatban. Nekem világ életemben defektes nők jutottak külsőleg-belsőleg is. Még a prostituáltak között is. Óránként fizetni x összeget egy darab had ne írjam le miért.
Akkor már jobb lenne összejárni tartósan egy nővel, akivel kilehet mozdulni az éjszakába is, foghatom a kezét, mehetünk együtt helyekre is. Nem értem hogy egy társadalomból miért nem találhat mindenki magának megfelelőt. Amíg egy nő különböző szempontok alapján( akár pénz, egzisztencia) nem a gyerekszületéshez keres párt, addig miért nem tud kitárulkozni másoknak is.
#8 7-es vagyok. Én nem akárkivel szeretnék lenni, nem véletlenül vagyok még szűz (ahogy azt se felejtsük el, hogy ez nem társkereső oldal). Igaz, még fiatal vagyok (19), nem nagy was ist das, de azért a legtöbb lány már pár éves tapasztalattal rám ver.
Tudom, bogy ez 30-on túl már nehezebb, lányként én is tapasztalom, hogy a lányok jelentős része hulladék és nem tudok barátkozni velük; de attól semmi nem lesz jobb, ha gyk-n sajnáltatod magad. Az állandó csalódás teljesen kikészített téged. Szereted a munkádat? Tartod a kapcsolatot a rokonaiddal? Sportolsz? Vannak barátaid? Anyagilag rendben vagy? Kiegyensúlyozottan táplálkozol? Van egy stílusod, amit szeretsz, vagy csak élsz a vakvilágba? Igényes vagy (főként tisztaságügyileg és ruházkodást illetően)? Vannak hobbijaid? Próbálj meg először ezekkel foglalkozni, ne a nőkkel. Rakd rendbe az életed, az önbecsülésedet. A nőket egy dolog vonzza, de az nagyon: a kiegyensúlyozottság. Nem várhatod el, hogy válaszolok a privátodra, főleg nem gyk-n. Jeez man, kapd össze magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!