Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire lehet reális,hogy egy idősebb (nálam idősebb) pár bevonjon egy 20-as srácot,hogy a feleségét kényeztesse?
Figyelt kérdés
Voltam társkereső oldalakon, ahol rendre megkerestek ilyen 20-as, 30-as párok, de én kifejezetten 40-50-esekhez akartam csatlakozni. (Raktam fel videót és sok párnak megtetszett)
Nyilvánvalóan nehezebb hozzájuk becsatlakozni, mert a legtöbb párnak van gyereke, és az ő szemükben én is egy gyerek vagyok, viszont kifejezetten mozgatja a fantáziámat,hogy egy 40-es, 50-es párnál "használjam" az asszonyt (domináljam is,ha belefér, de ez már extra kérés)
Ti párként vettetek már be fiatal srácot, vagy fiatal srácként csatlakoztatok-e párhoz már?
2022. okt. 20. 14:24
32/42 A kérdező kommentje:
Na megint társkereső lett a kérdésből.
2023. febr. 14. 13:34
33/42 anonim válasza:
#32 miért nem azért írtad ki a kérdésedet? 😅 A többi privicélpont vadász is megteszi. Hiába rak ki valaki egy ismerkedős álkérdést a "többiek" sem alszanak ugyanúgy ráírnak mindenkire akit nőnek/párnak gondolnak - semmivel sincs előrébb a kérdés kiírója a többieknél.
34/42 A kérdező kommentje:
Annyival előrébb vagyok, hogy tényleg csak a válaszok érdekeltek, 0 emberre írtam rá a válaszolók közül, és ez így is fog maradni :)
2023. febr. 14. 13:52
35/42 anonim válasza:
#34 helyes, ez egy jó tulajdonság :) a priviírógatók amúgy is rájönnek totál felesleges egy anonim oldalon nyomulniuk. Sokkal nehezebb innen ismerkedni mint egy normál partnerkereső oldalról. Akinek ott nem megy annak innen sem fog.
36/42 A kérdező kommentje:
Az ismerkedéssel nincsen gondom, másik oldalon fent vagyok képekkel/videókkal és rendszeresen keresnek is párok, de inkább az én korosztályomból. Az idősebbeket viszont nem nagyon érdeklem, mindig az volt az indok, hogy a fiuk lehetnék.
2023. febr. 14. 14:05
37/42 anonim válasza:
#36 menj le egy swingerbe, ott alapból több lehetőség nyílik meg amúgy is mint a neten írogatva.
38/42 anonim válasza:
Mi 45/N és 48/F pár vagyunk. Hozzánk jöhetne egy fiatal igényes, ápolt fiú.
39/42 anonim válasza:
Sziasztok😊
Mennyire fiatalt kerestek?
37 éves vagyok, normális, figyelmes férfi😊
40/42 anonim válasza:
Mi is 40-es házaspár vagyunk, de a férjem alapból hallani se akar ilyesmiről, nekem meg a huszonéves 3. fél túl fiatal lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!