Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire lehet reális,hogy egy idősebb (nálam idősebb) pár bevonjon egy 20-as srácot,hogy a feleségét kényeztesse?
Voltam társkereső oldalakon, ahol rendre megkerestek ilyen 20-as, 30-as párok, de én kifejezetten 40-50-esekhez akartam csatlakozni. (Raktam fel videót és sok párnak megtetszett)
Nyilvánvalóan nehezebb hozzájuk becsatlakozni, mert a legtöbb párnak van gyereke, és az ő szemükben én is egy gyerek vagyok, viszont kifejezetten mozgatja a fantáziámat,hogy egy 40-es, 50-es párnál "használjam" az asszonyt (domináljam is,ha belefér, de ez már extra kérés)
Ti párként vettetek már be fiatal srácot, vagy fiatal srácként csatlakoztatok-e párhoz már?
Egyetértek az egyik előttem szólóval abban, hogy egy pillanatra se felejtsd el: te csak fuck boyként leszel jelen. Maximálisan tiszteletben kell tartanod a téged kiválasztó pár kéréseit és nem állsz elő igény listával (azon felül ami alap elvárás, hogy maximális a diszkréció és az ápoltság).
Elfogadod, hogy csak akkor találkoztok ha ők kérik, nem kezdesz el két naponta nyomulni. Tehát, ha nem keresnek akkor csöndben k...ssolsz. Ha mindezt betartod, jó játékszere leszel bármelyik párnak.
44f
Igaz fiatalabb vagyok az általad keresetteknél.
Én 32/n és párom 43/f. Mi is keresünk és minket nem szokott érdekelni a kor. Leginkább az első benyomás fontos. Tudunk e kommunikálni. stb
21-es:
Voltam már párnál, csak nem voltak "sokkal" idősebbek nálam
Miért ne lehetnének egyébként igényeim? Én is ugyanúgy tudok szűrni és olyat keresni, aki ugyanazt keresi,amit én, vagy hasonlóak az elképzeléseim. Nyilván nem fogok nekiállni dirigálni nekik és nem én fogom osztani a lapokat, de ugyanúgy tudok válogatni.
#24 na látod, válogat a pár is, válogatsz te is. A dolog meg akkor fog összejönni ha mind a három szereplő elképzelései azonosak.
Ezzel együtt jól látod, van különbség a között hogy vannak elképzelései valakinek, meg a között hogy valaki kívánságlistával áll elő. Előállhat, de akkor az van hogy nem egymást keresik a felek mindenki mehet békével tovább.
Szívesen ismerkednék veletek😊
37 éves normális, udvarias férfi vagyok
Normális, figyelmes pasi esetleg?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!