Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg az idősebb pasik jobban bejönnek nektek?
Figyelt kérdés
30 körüli nem a nagyon öregre gondoltam.2022. okt. 14. 18:01
2/13 anonim válasza:
Nekem is bejöttek a 30-40 körüliek 16-17 évesen.
3/13 anonim válasza:
Igen! A gyengéim a 35 év feletti férfiak. 😍 L28
4/13 anonim válasza:
Az erős kisugárzású férfias Férfiak, az meg nem korfüggő.
5/13 anonim válasza:
Tudod ki a nagyon öreg? A 80 éves bácsi
A 30 éves az még arcátlanul fiatal tknyos! 40-50 az igazi favorit!
9/13 anonim válasza:
Hát basszus én 47 vagyok 190 magas 110 kg barna haj kék szem és nem kövér hanem olyan zömök szélles vállak. De én még nemtalálkoztam olyan fiatal nővel vagy lánnyal akinek bejöttem volna. Mind1🤣
10/13 anonim válasza:
Pár kiló mínusszal, de hasonlítok rád. Nem tudom, hogy külsőre milyen vagy, de azoknál a lányoknál akik nem az egzisztencia a lényeg, az IQ, EQ rendben van nálad, elfogadható kommunikációs készséggel rendelkezel, és nem minden második mondatod a szex köré orientálódik hidd el nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!