Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a férfiaknak akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiaknak akiknek kisebb ott lent nektek mennyire nehéz párkapcsolatot kialakítani? Miben befolyásolja a szexuális életeteket? Ha van, ha nincs?

Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 11:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Ismerkedés során nem a farokméret számít, hanem az ember. A személyiség, a stílus, a kisugárzás. Ha meg már ott vagy az ágyban akkor csak az hogy amid a lábad közé nőtt (+kezed, ujjaid) tudsz-e gyönyört okozni, elvinni a partnered a csúcsig. Szintén nem a cm-ken múlik elsősorban. Ha nincs mikropélód akkor lényegtelen hogy 12 vagy 18, nem ezért fog szeretni / elhagyni a csajod.
2022. okt. 20. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:
7%
Hat nem tudom, azert az, hogy 12 centi vagy 18 nagyon nem mindegy.
2022. okt. 20. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 14 Cm a farkam. Ez nemtudom, hogy kicsinek számít e, de

sok lányt tettem vele boldoggá az évek alatt. Az ismerkedést

sosem befolyásolta, hiszen ott nem a farkát lóbálja az ember,

hanem beszélget. Az ágyban pedig mindíg jól teljesített.

2022. okt. 20. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!