Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiaknak akiknek kisebb ott lent nektek mennyire nehéz párkapcsolatot kialakítani? Miben befolyásolja a szexuális életeteket? Ha van, ha nincs?
Én cicababa vagyok, és akinek nincs 18 cm mehet a levesbe.
(nem kérek privit, de ez a véleményem)
N/24
Nőként írom, hogy nem ez a döntő egy kapcsolatban!
Nem ez fog számítani ha valakit szeretek.
Nekem azert fontos a jo (behatolasos) szex egy kapcsolatban, ahhoz pedig hozzatartozik az, hogy osszepasszoljunk lent is.
Pasikhoz szol ugyan a kerdes, de szerintem ugy tudnak sikeresebben kapcsolatot kialakitani, ha extra kedvesek/figyelmesek, es elerik, hogy mar belejuk zugjon a no az elso egyuttlet elott. Ugye nyilvan hot szerelmesen az is varazslatos, ha csak hozzader.
Én menedzser vagyok 7 diplomával, doktorival, 2 milliós fizetéssel és 145-ös IQ-val. Átlagos farokkal. A cicababák, akiknek ez nem tetszik, automatikusan mennek a levesbe.
(privit én se kérek, de ez a véleményem)
F/40+
Aha, mert a ducik nem dönthetik el, hogy mit élveznek?? :D Jó nagy emberi hulladék vagy, a pénzeddel együtt is...
Amúgy miért ír ide minden idióta, akihez nem szólt a kérdés..?
3# nem is írnék, mégha könyörögnél, akkor sem díszes pincsikutya, vagy puncikutya...
A témához visszatérve. Mi az hogy akinek kisebb ott lesz lent?? Az átlagos 13-15 cm nél kisebb, vagy a lófarkú 18+osnál kisebb??
Baromság ehhez kötni párkapcsolatot.
Nekem 14 cm ( az most kicsi, vagy átlagos, vagy a 10-11- hét már egész nagy???). Soha egyetlen kapcsolatban nem volt a méret meghatározó tényező.
Az igen, hogy milyen vagy az életben, milyen a szexben, vagy éppen a személyiséged milyen...
A nők nem méregetnek, az a nő, aki cica babaként eleve cm- ben gondolkodik, az annyit is ér!
A nők a minőségi szexet akarják, a kölcsönös kielégülést és jó esetben az érzelmi ragaszkodást.
Szerencsére az ilyen nők vannak többségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!