Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból jó párkapcsolat és jó szex ha a pasi kisebb a csajnál?
Figyelt kérdés
Nem sokkal csak pár centivel2022. márc. 29. 22:49
1/16 anonim válasza:
Szerintem azert nem szeretik a nok ha alacsonyabb naluk a srac mert ugy nehez felvenni a szubmissziv szerept. Ha eleg eros szemelyiseged van es kompenzalod mashogy akkor persze
2/16 anonim válasza:
Pár centi szerintem nem számít, lehet jó a szex.
3/16 anonim válasza:
🤭
Lehet, de a 6-os Lottó esélyesebb
4/16 anonim válasza:
Volt egy kolléganőm. Elég termetes csaj volt, a férje pedig egy csutfasz. A férfi egy kretén állat volt, mindig megkalapálta a nőt, de hiába mondtuk neki hogy milyen hülye hogy egy barommal él együtt, nem hallgatott ránk!
Neked sem jót sem rosszat nem tudunk mondani. A baj, ha bekövetkezne, valószínűleg nem a méretből fakadna! Hisz van barom bőven a magasak között is!
5/16 anonim válasza:
Nővérem mindegyik pasija alacsony volt, állítólag egy centivel magasabbak de igazából mindegyik alacsonyabbnak nézett ki. Mégis nagyon jól megvoltak, és több éves kapcsolatokról beszélünk.
6/16 anonim válasza:
Ledöntött fát lehet gallyazni.
7/16 anonim válasza:
A szexben nem számít a magasság-különbség. A kapcsolatnál szintén nem ez lesz a döntő (bár sok nőnek nem jönnek be a náluk alacsonyabb pasik, de rengeteg olyan kapcsolatot láttam már ahol ez nem volt gond).
8/16 anonim válasza:
Lehet. Még abból is, ha sokkal nem csak pár centivel.
9/16 anonim válasza:
Hivatalosan lehet.
Gyakorlatilag a nők, utálnak csak nem merik bevallani. Mert ugye akkor el kéne ismerni hogy ők is tudnak rossz fejek lenni.
10/16 anonim válasza:
Mivel alacsony vagyok, igazolhatom, hogy lehet, majdnem mindegyik nőm magasabb volt nálam egy pár centivel, de max ugyanekkora. Sok évig tartó tartalmas, jó kapcsolatok voltak, és most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!