Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet abból jó párkapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból jó párkapcsolat és jó szex ha a pasi kisebb a csajnál?

Figyelt kérdés
Nem sokkal csak pár centivel
2022. márc. 29. 22:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem azert nem szeretik a nok ha alacsonyabb naluk a srac mert ugy nehez felvenni a szubmissziv szerept. Ha eleg eros szemelyiseged van es kompenzalod mashogy akkor persze
2022. márc. 29. 22:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Pár centi szerintem nem számít, lehet jó a szex.
2022. márc. 29. 22:54
 3/16 anonim ***** válasza:
15%

🤭

Lehet, de a 6-os Lottó esélyesebb

2022. márc. 29. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

Volt egy kolléganőm. Elég termetes csaj volt, a férje pedig egy csutfasz. A férfi egy kretén állat volt, mindig megkalapálta a nőt, de hiába mondtuk neki hogy milyen hülye hogy egy barommal él együtt, nem hallgatott ránk!

Neked sem jót sem rosszat nem tudunk mondani. A baj, ha bekövetkezne, valószínűleg nem a méretből fakadna! Hisz van barom bőven a magasak között is!

2022. márc. 29. 22:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem mindegyik pasija alacsony volt, állítólag egy centivel magasabbak de igazából mindegyik alacsonyabbnak nézett ki. Mégis nagyon jól megvoltak, és több éves kapcsolatokról beszélünk.
2022. márc. 29. 23:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ledöntött fát lehet gallyazni.
2022. márc. 29. 23:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A szexben nem számít a magasság-különbség. A kapcsolatnál szintén nem ez lesz a döntő (bár sok nőnek nem jönnek be a náluk alacsonyabb pasik, de rengeteg olyan kapcsolatot láttam már ahol ez nem volt gond).
2022. márc. 30. 00:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Még abból is, ha sokkal nem csak pár centivel.
2022. márc. 30. 01:11
 9/16 anonim ***** válasza:
32%

Hivatalosan lehet.

Gyakorlatilag a nők, utálnak csak nem merik bevallani. Mert ugye akkor el kéne ismerni hogy ők is tudnak rossz fejek lenni.

2022. márc. 30. 01:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Mivel alacsony vagyok, igazolhatom, hogy lehet, majdnem mindegyik nőm magasabb volt nálam egy pár centivel, de max ugyanekkora. Sok évig tartó tartalmas, jó kapcsolatok voltak, és most is.
2022. márc. 30. 05:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!