Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csajnál lehet visszatartó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csajnál lehet visszatartó erejű, hogy 5 évvel idősebb nálam?

Figyelt kérdés
Elmentem egy buliba, majd láttam, hogy többször is odanézett, erre szemezni kezdtem, később odamentem beszélgettünk fél órát 1 órát kb. De amikor kiderült, hogy én 19 ő 24 éves, már nem viselkedett úgy/nem vett annyira komolyan.

2021. jún. 6. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ember függő, de többször visszatartó erejű, mint nem, de ez csak rajta áll, majd kiderül.
2021. jún. 6. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az lenne. Illetve ha nem, akkor is helyzetfüggő. Például ne legyen köztünk különbség a mindennapjainkban. Ez alatt azt értem, hogy én mondjuk egyetemista vagyok, ő pedig még csak középiskolás vagy én már dolgozok, de ő még tanul... Ezek mind más közegek és nem feltétlen lehet összeegyeztetni őket vagy a társaságokat.
2021. jún. 6. 20:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezen nem gondolkoztam de lehet, hogy igazad van, én még tanulok, ő már dolgozik.
2021. jún. 6. 23:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, a lány nem tudom hogyan gondolkodik. Ezt csak tőle tudhatod meg. Lehet idősebbnek nézett és aztán koppant. Neki nem biztos, hogy ez is játszik, mint nálam. Lehet ő csak a társadalom elvárásainak akar megfelelni, hogy a fiú idősebb vagy magasabb... Ha a kor után változott, akkor igen ez biztos baj neki, viszont ahány ember, annyi féle gondolkodásmód. Szóval az általam írt élethelyzetes dolgot ne vedd készpénznek, neki lehet eszébe sem jutott. Illetve nem is tudnék az ő fejével gondolkozni, mert én is csak 20 leszek és egyetemre fogok menni, szóval egy 24 éves dolgozó nő fejébe nem látok bele és a szituációt sem láttam, így nehéz bármit is mondani (2-es vagyok)
2021. jún. 6. 23:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, más fejébe nem lehet belelátni, nem is arra vagyok kíváncsi, csak, hogy hasonló korabeliek, hogyan viselkednének ilyen helyzetben? Ha külső, belsőt megfog valakiben ennyire számítana a kor? Mert nekem nem, de persze nekem más a gondolkodásom mert nem vagyok lány. De nem hiába mondják, hogy a nők gondolkodása kifürkészhetetlen.
2021. jún. 7. 14:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, a lányoknak probléma, ha fiatalabb vagy náluk, főleg ennyivel.

Átérzem amúgy, mert aki nekem szimpatikus, szintén 5-6 évvel idősebb nálam, és soha a büdös életben nem fog komolyan venni.

Ez van.

21F

2021. jún. 8. 06:51
 7/12 A kérdező kommentje:
6. Én is kezdek rájönni, hogy az esetek 99,9%-ában ez az igazság amit írtál.
2021. jún. 8. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Sajna a lányok sokszor a velük egyidős srácokat is gyerekesnek tartják. Nem azt mondom, hogy ennek nincs realitás alapja, de ezzel kizárnak olyan velük egyidős, vagy náluk fiatalabb srácokat is, akik amúgy értékes partnerek lehetnének.

2021. jún. 8. 14:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is sokszor hallottam már, de nem gondoltam, hogy ez ennyire fontos lehet, hogy egyből halálra van ítélve a dolog, miután erre fény derül. De úgy néz ki tévedtem.
2021. jún. 8. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Annyira talán nem fontos. :) Ha nagyon ráhangolódtok egymásra, nem hiszem, hogy azért fog felállni randi közben a csaj, mert kiderül, hogy pár évvel fiatalabb vagy nála.

Az mondjuk tény, hogy nem előnyös, ha pl. te gimibe jársz, ő meg egyetemre, vagy te egyetemista vagy, ő meg már dolgozik.

Ha viszont hasonló az élethelyzetetek (mindketten dolgoztok/hallgatók vagytok etc.), akkor ilyen szempontból se kéne, hogy probléma legyen az életkor.

De majd a csajok megcáfolják/megerősítik a gondolataimat.

2021. jún. 8. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!