Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányok ti szoktatok ábrándozni idösebb pasiról?
Igen, azért nem mindegy mennyi az az idősebb. Én úgy kb 25-26ig szoktam mondjuk álmodozni, de ez csak elméletben, a valóságban max 19-20 évessel jönnék össze.
17L
Én nem, mert még inkább gyereknek tartom magam, mint felnőttnek. Már csak a ténytől megijedek, ha valaki 21-22 éves, vagy annál több. Bár testileg, biológiailag felnőtt vagyok, pedofilnak érezném, ha egy "idősebb pasinak" tetszenék, hiába teljesen abszurd a dolog.
Persze azt nem mondom, hogy olyanról nem szoktam álmodozni, aki férfiasabb, mint bármilyen max. 20 éves, akit valaha láttam, de az egész más kérdés.
Pont itt, kb. a fejem fölött (így képzelem el :)) húzódik egy határ, amikor gyerekből/tiniből fiatal felnőtt lesz. A lányok elvileg hamarabb érnek, ezért ideálisnak egy nálam kicsivel azért idősebb partner lenne az ideális, de valójában idősebb nem, az felnőtt már. Már korosztály.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!