Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak "közvéleménykutatás" jelleggel kérdezném: az alábbi elvrások olyan iszonyat mód irreálisnak hatnak egy tini számára [elsősorban tinilányok számára]?
"értelmes, magas érzelmi intelligenciával rendelkező, etikus, empatikus, morális, figyelmes, odaadó, elhivatott stb stb"
Ez a felsorolás egy előteljes 34%-ot érdemelt. :D Amire természetesen magasról teszek, nem keresek aktívan senkit, pláne nem tinilányt [28 vagyok szóval gondolom ez utóbbi azért érthető] csak éppen a kategóriában felmerült a kérdés hogy vajon elég-e annyi hogy valaki "őszinte, hűséges, szeret" ill. ha igen akkor egészen pontosan mit szeretsz benne mert hát in my opinion ez egy kapcsolat alapja és nem igazán alkalmas egy ember leírására.
Tehát még 1x a kérdés: 2020-ban a tinik [vagy igazából bárki] körében a fentebbi idézetben szereplők olyan eszméetlenül magas követelmények lennének? :D
Ki lehet fogni ilyen lányt, de inkább már 17+-os korosztálynál, mert egy 15-16 éves lánynál nem feltétlen alakultak még ki ezek. Ők még felfogásban túl fiatalok ahhoz, hogy normális értékrendjük legyen és inkább a divatot követik, ami a felsorolásodnak a szöges ellentéte.
Részben elég, ha valaki hűséges, őszinte és szeret. Biztos vannak olyan emberek, akik ennyivel megelégszenek. Nekem azért nem árt, ha értelmes és van saját értékrendje, nem olyan, mintha a futószalagról gyártanák és N+1 olyan gondolkodású/viselkedésű lány, mint amik a mai divat csajokra jellemzőek. Ha valakiben van valami egyedi, akkor sokkal vonzóbb és szerethetőbb számomra, mert az többnyire csak rá jellemző, nem fog 10 ugyanolyan lány szembejönni velem.
Viszont az, hogy figyelmesek és odaadóak vagytok egymással szintén tekinthető egy kapcsolat alapjának, de nem mindenki igényli, valaki megelégszik "kevesebbel" is.
10 éve még másabb volt a norma, amikor te voltál tini, mondjuk nekem az a világ jobban is tetszett, számomra normálisabb emberek voltak akkor, mint most a Tiktok meg különböző platformok által elbutított, teljesen hibás értékrendet követő (fenék, mell köré épített követő tábor szerzése) és normalizáló lányok tömkelege.
Jó nyilván pl az etika / moralitás fogalmak kapcsán már az is csoda ha egy 16 éves nem hiszi azt hogy a kettő ugyanaz. :D
És nyilván iiiiiiiiiigen ritka az olyan tinilány akinek a személyiségfejlődése a felsorolás magasságában jár. De ettől még létezik 1-2. :D
Ami a 10 évvel ezelőtti tinilányokat illeti: Külön HDD-t tarthattam volna fent a nude-oknak, videóknak stb... :P Szóóóóóval én nem látom azt a fene nagy züllést. Max annyit hogy a chatekről, messengerről, GYK PÜ-ből ez átment a snapchatre, instára. :D [Tudományos tény hogy minden csaj ribisebb instán mint FB-n. :D]
Én nem arra értettem, hogy másabb volt, mert akkor ne lettek volna ilyenek. Hanem másabb felfogásuk volt még akkor, mint most. Legalábbis, akikkel én összefutottam, nyilván voltak akkor is más tipusú lányok, de a többség a normálisabb kategóriába volt sorolható.
Amúgy általában kb. amelyik kérdésekhez hozzászólunk, mindig egymás alatt/felett vagyunk 😂
Én 16 voltam mikor a páromat megismertem és még mindig együtt vagyunk. Nem csaltam még egyszer sem, szerintem ő sem. Illetve szerintem, a fent felsoroltak jellemzőek rám is és régen is jellemzőek voltak, bár tény hogy akkor még éretlen voltam valamilyen szinten, és akkor még negatív is voltam magammal kapcsolatban, most már annyira nem. Szóval szerintem nem mindenkinek irreális.
De azért a régi világ jobb volt, az emberektől független, most csak a világra gondolok:D
18L
Vannak elvárásaim vagy vágyaim, de ami minden esetben döntő, hogy mennyire van jelen az életében a cigi, pia, drog.
És igen itt az életkornak és az érettségnek nagy szerepe van benne, kb a 1x-18,9-ig a szeressen, legyen, ne csaljon meg az elvárás ahogy én látom. Nem is biztos, hogy magas követelmények, csak ez nem a kavarás szintjén van, hanem egy komoly kapcsolatban. Meg a másik, kb a szavak felét nem is tudják sokan értelmezni, hogy mit jelent vagy tudatlanságból vagy mert magukon túl nem látnak.
értelmes-kiemelkedően értelmes embernek nem mondanám magam, de nem vagyok hülye, és van véleményem
magas érzelmi intelligenciával rendelkező-ez annyira nem jellemző rám
etikus-pipa
empatikus-pipa
figyelmes-pipa
odaadó-pipa
elhivatott-attól függ miben
És szerintem az osztálytársaimra kb ugyanezek jellemzők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!