Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem a csajnál? Milyen gyorsan haladjak?
Sziasztok! Egyik csaj csoprottársammal kezdünk egyre jobban egymásra hangolódni. Nem is értem, mert 10/10-es kategóriájú a csaj, próbálkozik is vele más is. Heti egy alkalommal van óránk, de nagyon jókat nevetünk egymás poénjain.
Elmesélte a héten, hogy szakított a barátjával, mert elege lett, hogy nem veszi komolyan, meg hogy elege is lett egy időre összességében. Én viszont régóta ilyen nyomulós poénozást viszek (amin jól elszórakozik). Jókat nevet a már nyílt nyomulós poénjaimon is.
Meg is beszéltük, hogy vizsgára készülve párszor összeülünk majd átbeszélni az anyagot (így már biztosítva is van pár találkozás), meg gyűjtöm neki a vázlatot, házikat megbeszéljük stb, tehát szakmailag is kezdünk összefogni.
Eddig mindig vagy túl sokat vártam és elszalasztottam, vagy túl nyomulós voltam, nehéz eltalálnom.
Érdekes, mert tényleg 10/10-es a csaj, viszont okos, határozott és normális. Szerintetek van nála esélyem?
Úgy vagyok, hogy nincs nagy vesztenivalóm, csak nem tudom, milyen gyorsan haladjak.
Húha akkor ez érdekes lesz. Mit mondtál milyen sűrűn van alkalmatok találkozni? Heti 1? Ez ilyenkor hétvégére esik? Mert esetleg elhívhatnád a kötelező cuccosok után valahova kicsit beszélgetni, meginni valamit. Biztosan nem venné zokon. Próbáld kimutatni irányába, hogy szimpatikusnak találod, és ő is erőre fog kapni! :-)
Közel laktok egymáshoz? Akkor akár hét közben is szervezhettek izgalmas,ismerkedős programokat.
Utolsó vagyok. Véleményem szerint nagy eséllyel van nála esélyed, csak arra vár, hogy konkrét kifejezd ezt, és kezdeményezz. Esetleg órák közben kapd el minél sűrűbben a tekintetét, mosolyogj rá, és nézz rá huncutul.
Majd írj hogy mi volt a hétvégén ;) Mikor taliztok legközelebb?
Heti egyszer van óránk (vagy kétszer, ha arra is bejön). Énj különben kezdem úgy látni, hogy csak a tananyag miatt jófej, mert ha egyetemen van jegyzeted, minden órára bejársz és képben vagy a dolgokkal, akkor ász vagy.
Bedobtam neki, h egyik tárgyra a kötelező olvasmányok olyan rövidek, hogy akár fel is olvashatom neki. Erre kapott is az alkalmon, és megbeszéltük, hogy lehet, h kedden óra után megejtjük, bár aznap más egyetemi dolgom is lesz, szóval majd valahogy alakul.
Viszont tényleg lehet, hogy itt a csajok csak a jegyzetre mennek.
Egyetemen ha jegyzeted van, az felér egy BMW-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!