Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emiatt jogosan szállt el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt jogosan szállt el hirtelen a kedvem?

Figyelt kérdés
Annyi hogy szerelmes vagyok egy fiúba akinek én csak barát extrákkal vagyok. Azt mondja hogy a barátnőjébe szerelmes, de közben csalja velem. És hogy irántam is érez, valamit, amiről nem tudja megmondani hogy szerelem-e vagy sem. Én kibéreltem apartmant hogy tudjunk együtt lenni, ami nagyon jó is volt, csak másnap mikor megy a barátnőjéhez nagyon ramatyul érzem magam. Tudom hogy erkölcsileg botrányos az egész történet. Viszont én ezt egy viszonzatlan szerelemként élem meg. Az is rosszul esett hogy 69 pózbab nekem esett fürdés nélkül; én elkezdtem neki csinálni, de ő belenyalt 2-t az enyémbe majd mondta hogy mivel nem mostuk meg, csak nézi. Normális hogy ábrándulok belőle kifelé?

2022. okt. 19. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Szegénykém...Normális, hogy ábrándulsz. Jobbat érdemelsz, így látatlanul is.
2022. okt. 19. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Saját magadat alazod. Neki csak ürítésre kellesz.
2022. okt. 19. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan. Hagyd a gyereket a francba. Szerinted ha veled összejönne hozzád hűséges lenne?
2022. okt. 19. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el a francba. Szerető vagy nem több, és soha nem is leszel több neki.

Van még herceg fehér lovon, csak rohadt nagy türelem kell hozzá!

2022. okt. 19. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mind a ketten letusoltok az események előtt, akkor legalább nem ezen múlt volna. Igazából te is megmondhattad volna neki, hogy tusolás előtt nem nyúlsz hozzá. De amúgy átérzem, hogy lehangoló, mert ez így nagyon egyoldalú. Legalább kiderült.
2022. okt. 19. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Háááááát... ha a pasi nem akar nyalni, de elvárja a sz.pást az még egy normál kapcsolatban is eléggé kiábrándító.
2022. okt. 19. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudsz egy ilyen szutyokba szerelmes lenni?
2022. okt. 20. 05:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos az a helyzet, hogy tisztában vagy a helyzettel és nem is érzed magad jól benne. Ennek ellenére továbbra is benne vagy. Meg akarod magadnak magyarázni egy "viszonzatlan szerelem" dumával, de a soraid között látszik, hogy tudod, érzed hogy ez csak valami fedősztori.

Tudod, hogy mire használ téged: szexbabának. Semmi több. Te benne vagy csinálod kétszer-háromszor a szádba a élvez és mehetsz haza. Nincs randi, nincs egyéb kapcsolat ennyi.

A szeretője vagy nem a barátja. Nincs itt mit tovább ragozni. Vagy el kell fogadnod ezt és nem keseregni vagy vess véget ennek.

45F

2022. okt. 20. 07:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem normális ez az egész. Egyáltalán mitől szerettél belé, ha ilyen gyökér a hozzáállása??

Tök romantikus, hogy megcsaltok valakit, ráadásul te fizeted a találkákat is... Igazi jó fogás lehet ez a pasi...

2022. okt. 20. 12:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!