Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor élvezik a nők a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor élvezik a nők a szexet vagy nem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen ezt férfiként nem lehet eldönteni. Nyögnek, azt mondják élvezik, minden szuper, de közben a csiklót izgatják, oda koncentrálnak szex közben. Akkor most van hüvelyi orgazmusuk vagy nincs? Élvezik a hüvelyben történő dolgokat? De akkor miért kell izgatni a csiklót??? Azt simán masztinál is lehet, ahhoz nem kell férfi...

2022. okt. 17. 11:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#8 Szerintem te az atlagnal kevesbe okos vagy :)
2022. okt. 17. 12:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugye akinek az alapok sincsenek meg magyarázhatok napestig... De tegyük fel azzal tisztában vagy hogy szex=örömszerzés. Akkor miért szabjuk meg ki miként élvezheti, melyik testrésze vehet részt az orgazmus elérésében? Nem az a lényeg hogy te is és a másik is boldog legyen? Miért kell mindenben csak a rosszat látni, nem értem.
2022. okt. 17. 12:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondja meg hogy élvezhet el a nő? Te?
2022. okt. 17. 12:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudnék mesélni hogy működik. A valóság az, hogy egy élet nem elég ahhoz, hogy a nőket megértsd, még ők maguk sem értik hogy működnek.
2022. okt. 17. 12:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan kerdezz! Inkabb kerdezzen az ember, mint tudatlan maradjon. Ugyhogy en ezt becsulom benned.
2022. okt. 17. 12:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa - egyénfüggő. A legtöbb idegvégződés a csiklóban van. Jó a hüvelyi szex, a behatolás de a csikló közben történő izgatása extra többlet kéjt okoz.

Az hogy "kell-e" férfi hozzá... te is élvezed amikor kivered magadnak, mégis dugni akarsz nem?

2022. okt. 17. 13:19
 17/20 Lazy Lover ***** válasza:
1%
Ekkora baromságot rég olvastam szinte minden csajomnak volt hüvelyi orgazmusa és nagyon élvezték a sexet mindig
2022. okt. 17. 13:19
 18/20 A kérdező kommentje:
Szóval akkor élvezitek a szexet, csak elélvezni nem tudtok vagy nem mindig sikerül, ezért kell a csikló? Amúfy persze, hogy élvezem, ha verem magamnak, de a punci sokkal intenzívebb élményt ad, mint a kezem.
2022. okt. 17. 13:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú cimbora, hogy ennyi idősen kell egy ismeretlentől megtudnod, hogy a nők nem egyformák.

Itt most kaptál pár választ, aztán elmész egy csajjal, aki teljesen máshogy működik.

Volt párom, aki csak a csikló izgatástól ment el.

Volt aki nem szerette, ha a csiklójához nyúlok (nagyon érzékeny volt neki), és hüvelyi orgazmusa volt.

Volt partnerem akivel bármit csináltál, élvezte a szexet, de sosem volt orgazmusa (előttem lévő pasikkal sem, utánam lévőkkel sem).

Voltam olyan csajjal, aki mint kiderült nem is élvezte a szexet, csak elfogadta, mert a pasik szeretik, neki meg mindegy volt.

És én alig ismerek 2 tucat nőt, a maradék 3,5 milliárd meg mind-mind -mind mások.

2022. okt. 17. 16:49
 20/20 anonim ***** válasza:
86%

17es

Valószínűleg kamuztak...

2022. okt. 17. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!