Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mások is akik jobban élvezik rajtam kívül a maszturbációt, szexet ha teljesen hátra van húzva a fityma végig mintha körül lennétek metélve ?
Viszonylag elég bő a fitymám. Erektáltlan 19cm és még ugyis teljesen rá tudom huzni a fitymát. Arra gondolok hogy nekem nagyon bejön maszturbálásnál ha tövig hátrahuzom és a tövénél ráfeszítek és úgy tartom esetleg makk alatt huzoma bőrt (nem huzom rá a makkra) vagy testápolóval a makkot is, tehát úgy képzeljétek el mintha körül lenne metélve a farkatok és úgy masztizol. Ezt így szokta más is csinálni ?
Nekem nem annyira jön be ha makkra fel le húzzuk a fitymát. Nyilván ez sexnél kivitelezhetetlen, meg partnerem is ugy kézimunkázik hogy fel alá huzza a bőrt a makkon.
Egy másik kérdés. Szerintetek ősszefügge hogy teljesen hátrafeszített fitymával élveztek el nagyobbat spriccel-e ? Mintha rá lenne simán huzva mondjuk félig a bőr?
Ez érdekes. Én pont úgy szeretem hogyha nem húzom le a makkról a fitymát, vagy csak max félig.
Úgy élvezek a legnagyobbat hogyha a fityma a makkomon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!