Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 kérdés: 1. Milyen fetishel találkoztak már? 2. Miért élvezik bizonyos nők az erőszakos szexet? Várom a véleményeket.😎
1, Én lábfétises vagyok, ezzel találkoztam is; 2, A nők alárendelt szerepet szeretnek betölteni régen is ez volt elfogadva mindenhol. Így a szexben a macsó, durva pasikat tolerálják inkább, mert szerintük attól menő valaki. Viszont, ha kap egy mokkást, akkor kezd el gondolkodni, hogy:
"Valóban erre vágytam?"
1. Harisnyafétis, magassarkú-fétis.
2. Mert az erőszak hatalom.
1. Tudom az anál ma már kb. alap, de az exem olyan szinten rá volt pörögve, hogy szinte csak azt akarta csinálni állandóan. Szerintem az se zavarta volna, ha 5 éven keresztül csak a popsimban járt volna. Ez már elmegy fétisnek, szerintem abnormális is.
2. Ha magamból indulok ki, akkor rossz gyerekkor miatt. Erőszakos apám volt, szerintem ezért vonzanak a nálam 15-20 évvel idősebb férfiak főleg, és szükségem van rá, hogy “bántson”, ahogy apám is tette. Főleg az tud függőségben tartani, ha érzelmileg is ki vagyok szolgáltatva a férfinak, ha epekedhetek utána, ahogy apám szeretete és figyelme után is epekedtem egész gyerekkoromban. Innentől meg az ágyban kb azt csinál velem, amit akar, imádom.
Úgyhogy bármilyen kecsegtető is kedves 40-50es férfiak egy huszonéves nő érdeklődése, azért gondoljatok bele, hogy 10ből 9 esetben egy súlyos gyerekkori trauma, bántalmazás áll a háttérben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!