Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú srácok, mit tapasztaltok? Szeretik a lányok az extra méreteteket, élvezik veletek a szexet? Sok szexuális sikeretek van? Mekkora a farkatok?
16/5,5
Nem a méretemnek köszönhetem a "sikerem" hanem a személyiségemnek, humoromnak, és sok más dolognak. De volt kudarc is, mert 10 ből 3 lánynak ez már sok.
Látványra bejön nekik, meg gondolom izgató lehet, hogy petyhüdten sem megy össze picire. Golyóim is nagyobbak.
Viszont szexnél szerintem már nem feltétlenül vágynak nagyobbra, de majd elmondják.
Persze tetszik nekik, de oda kell figyelni, rendes előjátékra van szükség és sikosító sem árt. Tehát semmiképpen sem lehet kapkodni vele, de mondjuk ez kisebbnél is így van azért.
Látványra mindegyiknek tetszik. Viszont volt, aki azt mondta ezt max a szájába tehetem, mert máshol szétrepedne. 😅 szóval. De olyan is volt akinél a méretem ellenére is harangoztam benne.
19/5
ma 17:01
Hogy te nem lány vagy arra a frkam felteszem!
A siker nem a farokmérettől van. Aki eddig kipróbálta, mind imádta, soha senkinek nem fájt, semmiféle kellemetlenség nem volt.
46F 19cm
19cm, eddig 2 lánnyal tudtam volna lefeküdni de egyik se engedte hátulról :l
20/f
19 cm hosszú kerülete 15.5 cm
A lányokkal ha megvolt a megfelelő előjáték és rendesen benedvesedtek akkor még a lovaglót is élvezték de análba már nem hagyták mert féltek tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!