Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem lenne ez ciki? Valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne ez ciki? Valakinek hasonló tapasztalat?

Figyelt kérdés
Barátság extrákkal kapcsolatban vagyok egy lánnyal, hétközben nem beszélünk sokat, kb csak hétvégén szoktunk találkozni. Gáz lenne neki erotikus üzeneteket küldeni (vagy egy-egy farokképet) hogy felizgassam, mondjuk 1-2 nappal előtte hogy találkozunk? Eddig még csak rendes kapcsolatban csináltam ilyet.

2021. nov. 17. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Erre nincs szükség!

Azért van veled, mert jó veled a szex, és a társaságod elfogadható.

De a Te dolgod. Én inkább megkérdezném. De azért eléggé gyerekes ilyeneket küldeni. Csak olyannak küldök, aki vágyik rá, és kéri!

Egy hét alatt szerintem így is eléggé betüzesedik!

2021. nov. 17. 19:06
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Te tényleg nem tudod mire izgulnak a nők.
2021. nov. 17. 19:06
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 az lehet. De mindig szeretek tanulni, akkor segíts nekem hogy szerinted mire izgulnak a nők.
2021. nov. 17. 19:15
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
3 Nem f.rokképre, az biztos. 😆
2021. nov. 17. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Hát haver ha farokképet küldesz neki akkor azzal a barátságotok is finishelődik. Nem "elektronikusan" kell felizgatni hanem személyesen. Azt várod írsz három mondatot és majd személyesen egyből nedves nunával rádveti magát. Le akarod spórolni a "bevágódási" fázist - hát ez nem így működik. A nőknek fontos a "bevágódási fázis", az jelzi nekik hogy pedálozol rendesen.
2021. nov. 17. 20:29
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
Inkább erotikus tartalmú üzit írj neki de küldj olyan kèpet,nagyon kiábrándító tud lenni. Lány voltam.
2021. nov. 17. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Gáz lenne ne küldj ilyen képeket senkinek se😉😔
2021. nov. 17. 21:18
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
Fú ez nagyon gáz. Annyiféleképp fel lehet izgatni komolyan. Csak szexuális feszültséget kell vinni a beszélgetésbe.
2021. nov. 17. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:
18%
Én örültem volna képeknek, mikor ilyen kapcsolatban voltam egy pasival, de hiába kértem, nem kaptam.
2021. nov. 17. 22:18
 10/12 anonim ***** válasza:
50%

Egy "barátság extrákkal" kapcsolatot nem kell túllihegni!

Ez az egyik legkényelmesebb és leghasznosabb kapcsolati forma. Mindenki tudja, hogy ha a barát sz@rba kerülne akkor segítenék, amúgy meg dugi-bugi, aztán szabadság mindkét félnek!!!

2021. nov. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!