Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem lenne ez ciki? Valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne ez ciki? Valakinek hasonló tapasztalat?

Figyelt kérdés
Barátság extrákkal kapcsolatban vagyok egy lánnyal, hétközben nem beszélünk sokat, kb csak hétvégén szoktunk találkozni. Gáz lenne neki erotikus üzeneteket küldeni (vagy egy-egy farokképet) hogy felizgassam, mondjuk 1-2 nappal előtte hogy találkozunk? Eddig még csak rendes kapcsolatban csináltam ilyet.

2021. nov. 17. 19:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. úgy voltam vele hogy régóta ismerem, látta már sokszor mindenemet és nagyon tetszik is neki, voltunk már komolyan is együtt csak egy szinten nem passzoltunk össze és ezért visszafokoztuk a kapcsolatunkat ebbe az állapotba. Tudni akartam hogy mi fér bele ebbe mert tiszteletben szeretném tartani a felállított határokat.

#5 nem gondolom hogy egyből rámugrik, csak szerettem volna felhúzni kicsit, előfordul hogy két ember egész nap ilyeneket írkál egymásnak és estére már elég felfokozott a hangulat.

#6 köszönöm, így teszek

2021. nov. 18. 00:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért hiszi azt ennyi pasi, hogy az a tipik igénytelen premier plános farokkép bármelyik nőt beindítja :D Lehet egy kép erotikus, izgalmas de ahhoz inkább az kell hogy látszódjon a pofid meg a tested, és nem kell telibe látni rajta a farkad elég ha sejtelmes, vagy sugalmazó a kép. Őszintén, téged felizgatna egy kép egy lyukról a körítés nélkül?

Amúgy minden ilyen képet azért annak tudatában küldj, hogy benne van a pakliban hogy nem csak ő tekinti meg.

2021. nov. 18. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!