Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 11-11,5 cm a farkam kerület...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 11-11,5 cm a farkam kerülete milyen óvszer lenne az ideális nekem? Esetleg ha van vki hasonló méretekkel milyen tapasztalatuk van az óvszerrel?

Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
S-méret
2021. jan. 5. 21:19
 2/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
65%
Átlag jó lesz szerintem.
2021. jan. 5. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Neten rendelj,ott van a mérettáblázat és teljesen jó!
2021. jan. 5. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

Baszki olyan vastag a farkad?

Milyen hosszu ehez?

Jöhet üdv

Egy 38 N😉😉

2021. jan. 5. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát négyes nem azért,de még nekem is vastagabb ennél...Jóval vastagabb,pedig az átlagnál csak kicsit nagyobb...sőt inkább átlagos:D

Na de hogy ne offoljak: Szerintem s de márkától is függ, tényleg nézd meg inkább a mérettáblázatot

2021. jan. 5. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:

A mérettáblázattal csak annyi a baj, hogy szinte minden oldalon mást ír. Van ahol azt írja,hogy az 52mm es óvszer a jó rá, ami egyébként az EU standard méret, de volt ahol azt írta hogy a 47mm es extra slim.

Ehhez képest a tapasztalásaim: próbáltam 49est, ami nagyon szűk volt és az 52es nálam határeset. Ha full erekcióm van akkor oké, de ha csak egy picit is puhulok már a legvékonyabb ponton elkezd lötyögni. Szerencsére nem esik le mert a makkom és az alatti rész vastagabb és ott tartja. De onnantól kezdve hogy lötyög már nem élvezetes a szex, meg én is ezen idegeskedek.

2021. jan. 7. 12:28
 7/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Rakhatsz farok gyűrűt a tövére.
2021. jan. 7. 19:56
 8/8 A kérdező kommentje:

7es.

Köszi,ez jó ötlet.

2021. jan. 7. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!