Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 11-11,5 cm a farkam kerülete milyen óvszer lenne az ideális nekem? Esetleg ha van vki hasonló méretekkel milyen tapasztalatuk van az óvszerrel?
Baszki olyan vastag a farkad?
Milyen hosszu ehez?
Jöhet üdv
Egy 38 N😉😉
Hát négyes nem azért,de még nekem is vastagabb ennél...Jóval vastagabb,pedig az átlagnál csak kicsit nagyobb...sőt inkább átlagos:D
Na de hogy ne offoljak: Szerintem s de márkától is függ, tényleg nézd meg inkább a mérettáblázatot
A mérettáblázattal csak annyi a baj, hogy szinte minden oldalon mást ír. Van ahol azt írja,hogy az 52mm es óvszer a jó rá, ami egyébként az EU standard méret, de volt ahol azt írta hogy a 47mm es extra slim.
Ehhez képest a tapasztalásaim: próbáltam 49est, ami nagyon szűk volt és az 52es nálam határeset. Ha full erekcióm van akkor oké, de ha csak egy picit is puhulok már a legvékonyabb ponton elkezd lötyögni. Szerencsére nem esik le mert a makkom és az alatti rész vastagabb és ott tartja. De onnantól kezdve hogy lötyög már nem élvezetes a szex, meg én is ezen idegeskedek.
7es.
Köszi,ez jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!