Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, titeket szoktak random...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket szoktak random helyeken leszólítani?

Figyelt kérdés
Tinderen és szórakozóhelyen mindig nagy sikerem volt, sok pasinak tetszem, de nem szeretnék már ezeken a platformokon ismerkedni. Annyira jó lenne, ha valami hétköznapi helyen ismernék meg valakit, de nem szoktak csak úgy odajönni hozzám. Pedig csinos vagyok, sportosan vékony, sokat edzek, kerek a popsim, hosszú szőke haj, egész szép arc…nem értem akkor miért nem szoktak leszólítani sehol?

2022. okt. 17. 07:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
#30 Ez akkor működik, ha jól nézel ki. Ha nem, akkor minden nő elhajt, ahogy a kérdező is szokta.
2022. okt. 20. 07:49
 32/38 anonim ***** válasza:

"Pedig csinos vagyok, sportosan vékony, sokat edzek, kerek a popsim, hosszú szőke haj, egész szép arc…nem értem akkor miért nem szoktak leszólítani sehol?"

Pont ezért.

2022. okt. 25. 16:13
 33/38 anonim ***** válasza:

Pasiként mondom, minél jobban mentek a trendy-egymástmajmoló divat után, annál nagyobb átlagpasivá váltok. A szép lányok a különlegesre buknak. Mindegy mitől különleges, nem átlagos.

És a leszólítás az első fél-egy perces benyomás a sorsdöntő. A természetesen kedves fogalmazás a nyerő. Az áljópofizás erőltetettséget sugall és azonnali bukó.

És nem kell 5T aranylánc és Mercikulcstartó sem.

2022. okt. 25. 17:45
 34/38 anonim ***** válasza:
#33 Úgy vagy te pasi, ahogy én a pápa. Aki próbált már csajozni, az tudja, hogy aki különleges, azt a nők bolondnak tartják, hacsak nem néz ki nagyon jól.
2022. okt. 25. 17:47
 35/38 A kérdező kommentje:
#33 minden szép lány másra vágyik, ne általánosíts.
2022. okt. 25. 20:04
 36/38 anonim ***** válasza:

A szép lányok pénzre meg hatalomra vágynak

2022. okt. 25. 22:04
 37/38 A kérdező kommentje:
#36 a férfiak meg szép lányokra. Most akkor lehet vitatkozni, hogy ki felszínesebb😆
2022. okt. 26. 08:11
 38/38 anonim ***** válasza:

33 vagyok.

És nem felszínes.

Igen, szép lányokra vágyunk, de kérdés kinek mi a szép.

Nekem mondjuk nem a mai Insta-FB ferdéntartottiphoneszelfis-műhajasladyk a szép lányok :-)

2022. okt. 26. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!