Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket szoktak random helyeken leszólítani?
#5 ez hülyeség, nem mindenki kapcsolatfüggő, csomó férfiről tudok, aki akár évekig is elvan kapcsolat nélkül (max. szexkapcsolatokkal vagy kalandokkal), amíg meg nem találják az igazit. Én se azért vagyok szingli, mert a kutyának ne kellenék, hanem mert eddig nem találtam meg azt, akivel leélnék egy életet.
De abban igazad van, hogy az emberek már bátortalanok random helyeken ismerkedni, mikor ott van a net is.
Azért nem szólítanak le, mert valószínüleg úgyis elhajtanál minden átlagos pasit.
"csinos vagyok, sportosan vékony, sokat edzek, kerek a popsim, hosszú szőke haj, egész szép arc"
Valószínüleg minimum Adonisz külsővel kell rendelkezni ahhoz, hogy egyáltalán normális, emberi módon beszélj vele.
Átlagos pasi vagyok, 3 év tapasztalata, amit írtam
A jó pasik meg nem fognak nyáladzani érted, mert mást is megkapnak, erőlködés nélkül.
"Nem szoktam bunkó lenni senkivel. De mivel átlagos vagy átlag alatti pasik oda se jönnek hozzám, ezért el se kell hajtani őket"
Azért a flegmaság, nagyképüség ott van benned bőségesen.
Remélem egyszer kifogsz egy "jópasit", csinál neked 2-3 gyereket, a sok szülés után rusnya és dagadt leszel.
A "jópasid" persze fűvel fával félreb.szik, te meg majd álmodozol egy normális családi életről, amit egy átlagos(fujj) pasi bőven megadott volna neked😘😘
#18 vagyok.
Egyébként az sem törvényszerű, hogy a pasiknak kellene leszólítani téged. Ugye?
Ha ennyire egyenrangú világban élünk, te is bátran odamehetsz egy pasihoz. Bár ti nők azt szeretitek, ha loholnak utánatok😄
Mondom ezt sportos, rendes egzisztenciával rendelkező, de csak átlagos külsejű(arc) férfiként.
Nekem sosem volt gondom azzal, hogy beszélgetést kezdeményezzek valakivel, de mikor azt olvasom, "miért nem szólítanak le? Pedig szép és szexi és okos és minden is vagyok", na az nekem nem bejövős😄
Nyilván mások vagyunk mind, ettől sokszínű a világ😊
Én normál értékrendekkel és viselkedéssel rendelkezem, és hasonló nőt tudok elképzelni magam mellé, akár komoly kapcsolatra, akár csak szex🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!