Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, titeket szoktak random...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket szoktak random helyeken leszólítani?

Figyelt kérdés
Tinderen és szórakozóhelyen mindig nagy sikerem volt, sok pasinak tetszem, de nem szeretnék már ezeken a platformokon ismerkedni. Annyira jó lenne, ha valami hétköznapi helyen ismernék meg valakit, de nem szoktak csak úgy odajönni hozzám. Pedig csinos vagyok, sportosan vékony, sokat edzek, kerek a popsim, hosszú szőke haj, egész szép arc…nem értem akkor miért nem szoktak leszólítani sehol?

2022. okt. 17. 07:28
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

#5 ez hülyeség, nem mindenki kapcsolatfüggő, csomó férfiről tudok, aki akár évekig is elvan kapcsolat nélkül (max. szexkapcsolatokkal vagy kalandokkal), amíg meg nem találják az igazit. Én se azért vagyok szingli, mert a kutyának ne kellenék, hanem mert eddig nem találtam meg azt, akivel leélnék egy életet.

De abban igazad van, hogy az emberek már bátortalanok random helyeken ismerkedni, mikor ott van a net is.

2022. okt. 17. 10:18
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
#11 Én leszólítanálak ha egyedül lennél valahol:)
2022. okt. 17. 10:47
 13/38 A kérdező kommentje:
#12 Jó lenne😁
2022. okt. 17. 11:02
 14/38 anonim ***** válasza:
Hova szoktál kijárni? Ha nem vagy extrém jó csaj, akkor leszolitalak én :D ha túl szép vagy, akkor kihagyom :'D van azért egy egészséges önkritikám, ha túl szép, akkor mit keresnék én mellette egyszerű srackent :D
2022. okt. 17. 11:05
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem szólítanak le, mert valószínüleg úgyis elhajtanál minden átlagos pasit.

"csinos vagyok, sportosan vékony, sokat edzek, kerek a popsim, hosszú szőke haj, egész szép arc"

Valószínüleg minimum Adonisz külsővel kell rendelkezni ahhoz, hogy egyáltalán normális, emberi módon beszélj vele.

Átlagos pasi vagyok, 3 év tapasztalata, amit írtam

2022. okt. 17. 11:53
 16/38 A kérdező kommentje:
Nem szoktam bunkó lenni senkivel. De mivel átlagos vagy átlag alatti pasik oda se jönnek hozzám, ezért el se kell hajtani őket🤣Tény, hogy jó pasiknak szoktam tetszeni, csak örülnék, ha random helyeken is kezdeményeznének, mert Tinderezni/bulizni nincs sok kedvem…
2022. okt. 17. 12:06
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
mesélj, hol lehet beléd botlani! ;)
2022. okt. 17. 12:12
 18/38 anonim ***** válasza:
51%

A jó pasik meg nem fognak nyáladzani érted, mert mást is megkapnak, erőlködés nélkül.

"Nem szoktam bunkó lenni senkivel. De mivel átlagos vagy átlag alatti pasik oda se jönnek hozzám, ezért el se kell hajtani őket"

Azért a flegmaság, nagyképüség ott van benned bőségesen.

Remélem egyszer kifogsz egy "jópasit", csinál neked 2-3 gyereket, a sok szülés után rusnya és dagadt leszel.

A "jópasid" persze fűvel fával félreb.szik, te meg majd álmodozol egy normális családi életről, amit egy átlagos(fujj) pasi bőven megadott volna neked😘😘

2022. okt. 17. 12:12
 19/38 A kérdező kommentje:
#18 leszólítani valakit az erőlködésnek számít? Nem hinném, hogy ennek bármi köze lenne a nyáladzáshoz. Rusnya és dagadt sose leszek, mert mindig adni fogok magamra, nem törvényszerű szülés után meghízni. És tegyük hozzá a férfiak is rendesen el szokták hagyni magukat, amikor jön a gyerek. Olyan pocakot eresztenek, mintha ők lennének terhesek😀
2022. okt. 17. 12:20
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

#18 vagyok.

Egyébként az sem törvényszerű, hogy a pasiknak kellene leszólítani téged. Ugye?

Ha ennyire egyenrangú világban élünk, te is bátran odamehetsz egy pasihoz. Bár ti nők azt szeretitek, ha loholnak utánatok😄

Mondom ezt sportos, rendes egzisztenciával rendelkező, de csak átlagos külsejű(arc) férfiként.

Nekem sosem volt gondom azzal, hogy beszélgetést kezdeményezzek valakivel, de mikor azt olvasom, "miért nem szólítanak le? Pedig szép és szexi és okos és minden is vagyok", na az nekem nem bejövős😄

Nyilván mások vagyunk mind, ettől sokszínű a világ😊

Én normál értékrendekkel és viselkedéssel rendelkezem, és hasonló nőt tudok elképzelni magam mellé, akár komoly kapcsolatra, akár csak szex🙂

2022. okt. 17. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!