Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket szoktak random helyeken leszólítani?
#27 nem tudom, ez a válasz hogy jött az én kérdésemhez, csak mert valaki élőben ismerkedik, ha valahol megtetszik neki valaki, az nem azért van, mert annyira kétségbeesetten kapcsolatot akarna. Legalábbis nekem biztosan nem ez lenne az első gondolatom róla.
Viszont én ugyanígy vagyok nőben, többet is voltam szingli, mint kapcsolatban. Nem is igazán hiszek abban, hogy fogok találni olyat, akivel jobb, mint egyedül lenni, de a remény hal meg utoljára😀
Hát én bizony mindíg is utcán ismerkedtem, a Vörösmarty téren vasárnap délután 15-16 óra körül. Akkor rendeteg nő, lány sétálgat ott a Váci utca körnéykén. CSAk sétálgattam normálisan és akivel egyszer kétszer összeakadt a szemem, bizony odamentem hozzá, egy két teljesen normális mondantban elmondtam, hogy szimpatikus és adjon valami elérhetőséget, hogy holnap, vagy holnapután felhívhassam. De ez ugye a mai lányoknak nem megy, hogy telefonáljanak, csak pötyögnek azon a sok szar SOcMédiás felületeken. Azt hiszik hogy az tartalmas, vagy egymást megismerős beszélgetés, egy nagy szart az.
Na mindegy, és ha elküldött a francba, akkor séta tovább és jött a következő, aki tetszett, összepillantás-odamenés-pár mondat és vagy igen, vagy nem. És ha elküld, akkor nem mindegy ? Egy vadidegen ember nekem azt mond amit akar, ha az anyámat szidja, az se vált ki semmit bennem, miért, mert max 10 sec után megy tovább, és soha nem látom többet.
Ami biztos, hogy eddig minden olyan kapcs.-om, ami számított kicsit is (sokévesek), az így jött össze.
De ahogy ezt írták korábban, sajnos a fiúk-pasik túlnyomó többsége túl nyámnyila, hogy ezt kultúráltan intelligensen megtegye. Vagy ha megteszi, akkor az túlnyálas-túljópofizniakaró, vagy felsőbbrendűségi egoista, ami persze inkább taszító, mint érdeklődésfelkeltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!