Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Finom célzásokkal hogyan tudom annyira kanossá tenni a randin, hogy mire felérünk a lakásba azonnal nekemessen?
Ha randira mentek és utána lakásra akkor az azt jelenti hogy nem kell kanossá tenned mert az lesz. Ha pedig nem ront ajtóstól a házba pedig te azt szeretnéd, akkor még egyszerűen tedd meg. Miért kellene várnod a csodát? Szerintem ebbe semmi nincs. Egy nő is megteheti az első lépést. Ha pedig lassítani akar vagy nem akar szexet akkor úgyis megmondja. Felnőtt emberek vagytok.
De hogy konkrétan is válaszoljak a kérdésedre ha pl mentek kocsival a lakás felé akkor rárakod a kezed a combjára és simogatod. Vagy a kezét stb.
Finom célzásokkal sehogy.
Ha van kémia leteper, ha nem akkor csak szöszmötölés várható.
Például ejtsd el információként, hogy nincs rajtad bugyi.
Én ezt a páromnak néha úgy is csinálom, hogy egyrészes ruhában vagyok az étteremben vele és az asztalnál veszem le, úgy, hogy más ne lássa, és ő is csak sejtse, hogy mit csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!