A kolléga úgy érzem kiakar túrni a munkából és úgy állítja be a célzásokkal mintha a főnöknő lenne mögötte? Lehet ennek alapja?
A főnöknő elég egyenes nem játszik mások háta mögött,de elbizonytalanodtam.
Nem értem a kollégának ebből mi haszna származik ő itt honorarisan dolgozik van állandó, biztos,jó munkahelye amit nem akar otthagyni. Először a náluk gyakorlatozó kolléganőjét hozta oda szétnézni és adott neki szórólapokat azt mondta a főnöknő mondta adjon neki belőle.Masodszor a firma facebook oldalán jelentkezett egy férfi aki a másik munkahelyén kollégája utánanéztem és láttam a facebook ismerősei kozott.A kollégának nincs hozzáférése a facebook oldalhoz igy nem láthatja a levelezést nekem van.A főnöknő válaszát is láttam aki udvariasan elutasította a fiatalembert mondván nincs most szükség új munkaerőre.Ma meg azt mondta a kolléga tálalt oda megfelelő végzettséggel rendelkező munkatàrsnőt.Nekem nincs meg ide a végzettségem de hasonló szakmam van így esélyt kaptam meg majd átképzés lesz szükséges.A kollégának sincs meg teljesen.
Nem tudom van-e alapja a gondolataimnak és a főnöknő képes-e osszejatszani a kollégával,de folyamatos rossz belső érzés van bennem mintha valami rossz akarna történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!