Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen célzásokkal hozhatnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen célzásokkal hozhatnám tudtára, hogy megőrölök a tanáromért?

Figyelt kérdés
Egyetemi tanáromról van szó, akivel vibrál köztünk a levegő. Szokott kedves megjegyzéseket tenni, sokszor célozgat huncut mosollyal. Hogy korbácsolhatnám fel az érzelmeit, illetve mivel tudnám kedvesen zavarba hozni? Milyen célzásokat tegyek, hogy azért ne legyen túl nyomulós, meg égő?
2009. ápr. 1. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jobban teszed ha semmilyennel, egyik ismerősömet pont ezért rugták ki egyetemről, mert viszonya volt egy tanárral. Valamelyikőtök repül (ha nem mindketten), ha kiderül a dolog.
2009. ápr. 1. 21:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Egyetemen is gond ez? Hol ezt hallom, hol azt, hogy el is vette a hallgatóját a tanár. Nem hittem volna, hogy felnőttek kapcsolatából lehet baj.
2009. ápr. 1. 21:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen az ismerősömmel egyetemen történt, és ez egy intézmény ahol alá és fölé rendelt szerepek vannak, Ő javítja a dolgozataidat stb. Nagyon is számít hiába vagy felnött már.

22/f

2009. ápr. 1. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanár-diák viszonyt sehol sem nézik jó szemmel. Hiába vagytok felnőttek. Bizony könnyen kirúgás lehet a vége.
2009. ápr. 1. 21:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor lehet csak kozottetek valami, ha vagy te nem jarsz mar oda vagy o nem tanit ott. Ha kiderul, akkor tenyleg kidobnak.
2009. ápr. 1. 21:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha nem nála veszed fel a tárgyad, akkor végülis nem tanít téged, így az osztályzáskor sem befolyásolja semmi. De azért nagy dobra nem verném... Amúgy sztem kérdezd meg hova szokott járni kikapcsolódni, ilyesmi, aztán "véletlen" fussatok össze. De ne a suliba flörtölgess vele!

21(L)

2009. ápr. 1. 21:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Valóban volt olyan, hogy elvette a hallgatóját a tanár (nálunk is, ha csak nem ugyanarról a tanárról beszélünk), azonban csak évek múlva!

Szerintem ha férfi a tanár, akkor ő lépne, ha egyáltalán lát fantáziát a dologban. Ha nő, akkor egy kicsit bonyolultabb a dolog.

Mindenesetre a kedélyes beszélgetéseknél ne lépj tovább egy jó darabig.

2009. ápr. 1. 21:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:( Bár úgy érzem őt nem zavarja ha mások is hallják meg látják rajta a dolgokat. Pedig neki tudnia kéne mi az amit szabad és mit nem. Ezért gondoltam, hogyha őt nem érdekli akkor annyira nem lehet gáz..
2009. ápr. 1. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyetemen is lehet ilyen, bár ez nagyban függ attól, hogy a tanár mennyire van jóban a dékánnal és a rektorral. Sajnos az egyetemeken eléggé részrehajló elveket és szabályokat követnek, hiába papíron másként mondják. A tanszékvezető elveheti a frissen diplomázott lánykát, de a beosztottja már egy kedves szót sem szólhat a hallgatójához. Nem mint ha bármi közük lenne hozzá, hogy intézményen kívül milyen kapcsolatban áll az a két felnőtt ember...
2009. ápr. 1. 21:57
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem a középiskolai osztályfőnököm (férfi) anno összejött egy diákjávál,olyan 10 év van köztük.Akkor a diri majdnem kidobta,de aztán belenyugodott.Már egy ideje kinőttem a gimis korból,de nemrég a fülembe jutott,h már nemcsak a barátnője:)

De kevés az ilyen happy endes sztory.

Szerintem várj ezzel a szerelem dologgal addig,amíg tanít.Ha már nem fog neked órát tartani,akkor nyugodtabban kezdhetnétek egymással.Sose feledd el,mindig van 1-2 rosszakaró,aki felnyomhat titeket magasabb köröknél.Ha a vonzalmatok nemcsak múló románc,akkor van még időtök együtt lenni:)

2009. ápr. 1. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!