Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen célzásokkal hozhatnám tudtára, hogy megőrölök a tanáromért?
Igen az ismerősömmel egyetemen történt, és ez egy intézmény ahol alá és fölé rendelt szerepek vannak, Ő javítja a dolgozataidat stb. Nagyon is számít hiába vagy felnött már.
22/f
szerintem ha nem nála veszed fel a tárgyad, akkor végülis nem tanít téged, így az osztályzáskor sem befolyásolja semmi. De azért nagy dobra nem verném... Amúgy sztem kérdezd meg hova szokott járni kikapcsolódni, ilyesmi, aztán "véletlen" fussatok össze. De ne a suliba flörtölgess vele!
21(L)
Valóban volt olyan, hogy elvette a hallgatóját a tanár (nálunk is, ha csak nem ugyanarról a tanárról beszélünk), azonban csak évek múlva!
Szerintem ha férfi a tanár, akkor ő lépne, ha egyáltalán lát fantáziát a dologban. Ha nő, akkor egy kicsit bonyolultabb a dolog.
Mindenesetre a kedélyes beszélgetéseknél ne lépj tovább egy jó darabig.
Nekem a középiskolai osztályfőnököm (férfi) anno összejött egy diákjávál,olyan 10 év van köztük.Akkor a diri majdnem kidobta,de aztán belenyugodott.Már egy ideje kinőttem a gimis korból,de nemrég a fülembe jutott,h már nemcsak a barátnője:)
De kevés az ilyen happy endes sztory.
Szerintem várj ezzel a szerelem dologgal addig,amíg tanít.Ha már nem fog neked órát tartani,akkor nyugodtabban kezdhetnétek egymással.Sose feledd el,mindig van 1-2 rosszakaró,aki felnyomhat titeket magasabb köröknél.Ha a vonzalmatok nemcsak múló románc,akkor van még időtök együtt lenni:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!