Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen célzásokkal hozhatnám tudtára, hogy megőrölök a tanáromért?
Figyelt kérdés
Egyetemi tanáromról van szó, akivel vibrál köztünk a levegő. Szokott kedves megjegyzéseket tenni, sokszor célozgat huncut mosollyal. Hogy korbácsolhatnám fel az érzelmeit, illetve mivel tudnám kedvesen zavarba hozni? Milyen célzásokat tegyek, hogy azért ne legyen túl nyomulós, meg égő?2009. ápr. 1. 21:21
11/14 A kérdező kommentje:
De akkor tulajdonképpen ez papíron nincs szabályozva ugye? Maximum középiskolában. Nincs feketén-fehéren leírva, h egyiknek mennie kell, amennyiben kialakul valami?! Ezek szerint csak az ott dolgozók jóindulatától függ. Azért persze nem lenne nyilvános...
2009. ápr. 1. 22:07
12/14 anonim válasza:
nekem 2 ismerösöm is van aki egyetemi tanárával él a mai napig.alényege az a dolognak,hoyg amig tanota ddog semmi esetre sem lehet semmi,vagy nagy
on nagy titoktartás mellett. ök is ezt csinálták,és megvannak,azota is.aze gyik csakj pesti,a másik vidéki.mindkettö egyetemen történt.
13/14 anonim válasza:
11:09 vagyok. nem is kettö vn hanem 3, dea harmadik az durva mert, kerek 30 év van köztük,(a másik kettö párnál nem. ök fiatalok)de megvannak,több éve már.ugyhogy ha tetszik,és et is neki.hajrá.én szoritok.nem ti lesztek az elsök,és az utolsok sem. hidd el.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm...:D Alakulgat. Ma óra után még 2 órán keresztül beszélgettünk :)
2009. ápr. 2. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!