Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan finnyás a lány,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan finnyás a lány, hogy nem akarja a szájába venni a péniszt?

Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 20:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
A férfi kinyalja a lányt? Ha nem, megvan a válasz. Ha meg igen, akkor nem egyeznek az igények.
2022. okt. 16. 20:20
 2/13 anonim ***** válasza:
26%
Elképzelni sem tudom, pedig nő vagyok. A f.sz finom, hülye, aki nem szopja.
2022. okt. 16. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem szokta meg, talán azért? Nekem csak akkor volt ez, utána már ellenkezőleg, el se akartam engedni.

Esetleg rossz íz, nem megfelelő higiénia? Az mindneki kedvét elvenné.

2022. okt. 16. 20:30
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Talán mert nem szereti? Ahogy nem mindenki eszi meg a brokkolit..? Növessz agyat és keress mást, ha nem vagytok egy hullámhosszon, de ne hibáztasd, mert más az ízlése.
2022. okt. 16. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert alkalmi volt és nem tudta, hogy van-e valami fertőzésed?? Ha így volt, akkor nem finnyás, hanem tudja, hogy mi az hogy elővigyázatosság.
2022. okt. 16. 20:44
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Sok nő nem szereti. Az exem utálta, undorodott a spermától is. Az azelőtti barátnőm szintúgy. Az azelőtti sem szeretett kifejezetten szopni, bár ő megtette a kedvemért.
2022. okt. 16. 20:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy rossz tapasztalata volt a múltban, az exe erőltette, ő pedig ódzkodott tőle.

De mint ahogy mindig, most is visszakérdezek, hogy mi lenne, ha megbeszélnéd vele? Azért a szexhez hozzá tartozik a kommunikáció IS, nem csak a testi rész.

2022. okt. 16. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Büdös a farkad és azért.
2022. okt. 16. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:
33%
En szerintem szexualis szempontbol ez nem normalis
2022. okt. 16. 21:49
 10/13 anonim ***** válasza:
29%

Hat pedig finom

Meg nem szoptam olyat aminek ne tetszett volna az ize

2022. okt. 16. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!