Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan finnyás a lány, hogy nem akarja a szájába venni a péniszt?
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 20:13
1/13 anonim válasza:
A férfi kinyalja a lányt? Ha nem, megvan a válasz. Ha meg igen, akkor nem egyeznek az igények.
2/13 anonim válasza:
Elképzelni sem tudom, pedig nő vagyok. A f.sz finom, hülye, aki nem szopja.
3/13 anonim válasza:
Nem szokta meg, talán azért? Nekem csak akkor volt ez, utána már ellenkezőleg, el se akartam engedni.
Esetleg rossz íz, nem megfelelő higiénia? Az mindneki kedvét elvenné.
4/13 anonim válasza:
Talán mert nem szereti? Ahogy nem mindenki eszi meg a brokkolit..? Növessz agyat és keress mást, ha nem vagytok egy hullámhosszon, de ne hibáztasd, mert más az ízlése.
5/13 anonim válasza:
Talán mert alkalmi volt és nem tudta, hogy van-e valami fertőzésed?? Ha így volt, akkor nem finnyás, hanem tudja, hogy mi az hogy elővigyázatosság.
6/13 anonim válasza:
Sok nő nem szereti. Az exem utálta, undorodott a spermától is. Az azelőtti barátnőm szintúgy. Az azelőtti sem szeretett kifejezetten szopni, bár ő megtette a kedvemért.
7/13 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz tapasztalata volt a múltban, az exe erőltette, ő pedig ódzkodott tőle.
De mint ahogy mindig, most is visszakérdezek, hogy mi lenne, ha megbeszélnéd vele? Azért a szexhez hozzá tartozik a kommunikáció IS, nem csak a testi rész.
9/13 anonim válasza:
En szerintem szexualis szempontbol ez nem normalis
10/13 anonim válasza:
Hat pedig finom
Meg nem szoptam olyat aminek ne tetszett volna az ize
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!