Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok finnyás, vagy tényleg alig van jó nő a rosszlanyok.hu-n?
Az okosabb és a szebb nem neten hirdet hanem “közvetít cégnél van” vagy saját magának dolgozik és bizonyos helyekre megy
Pl fogadások,vacsorák ahol sok a gazdák pacák
2.vagyok
Igen, aki a testét árulja pénzért, nyilván tök olyan mint a többi nő. Vagy ezt úgy értetted hogy minden nő egy prosti? Mert akkor te nagyon el vagy tévedve és rohadtul nőgyűlölő vagy...
Inkább legyen kihívás megszerezni egy lányt/nőt, minthogy fizessek érte.
Persze nagyon sok jól kinéző lány van azon az oldalon, de annyira megalázó lenne onnan lefeküdni valakivel tudván, hogy csak a pénz miatt teszi.
Elég nagy pofon az önbecsülésnek.
Ugyan akkor nem rossz, hogy ilyen oldalakon hirdethetnek a lányok, hiszen így a valóságban kevesebb olyan férfival kerülnek kapcsolatban a nők akiket egyáltalán nem érdekli a másik, hanem csak dugni akar.
1x csak a poén kedvéért körbe néztem azon az oldalon! Volt olyan aki bejött.
De azon a véleményem vagyok hogy aki prostizik az egy életre alkalmatlan, vagyis férfinek alkalmatlan egyed. A természet selejtje, akit anno már gyerekként földhöz vágtak ha latták ronda gyerekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!