Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok finnyás, vagy tényleg alig van jó nő a rosszlanyok.hu-n?
Figyelt kérdés
Pedig eléggé "mindenevő" vagyok lányok terén, de szerintem azon a honlapon rémes a felhozatal.2018. jún. 13. 08:45
11/18 anonim válasza:
Sose néztem az oldalt, de pl beszamolok.com-on sok szép csaj van
12/18 anonim válasza:
Egyszer én is láttam. Én ha nem ismerek valakit akkor én finnyás vagyok. Így nekem evidens, hogy tényleg csak néhány lány kivételével senkit nem találtam én se vonzónak azon az oldalon. Az életben más, mert ott nem a külső miatt vonzódok valakihez és olyan lányok is bejönnek, akik határozottan nem tartoznak bele a közízlésbe. De ha csak egy képet látok, ott meg az átlag ember és az én halmazom metszetét, meg szemüveggel kell nézni és szinte semmi nem esik kívülre az én halmazomból.
14/18 anonim válasza:
Tényleg szar a felhozatal most, kb. 3-4 lány van max. akihez elmennék. A masszázs részleg mondjuk nem rossz.
15/18 anonim válasza:
Ha finnyás vagy, miért nézegeted a nőket a rosszlányok.hu-n???
16/18 anonim válasza:
Ritka undorító némelyik hozzászólás.
17/18 anonim válasza:
Párszor én is nézelődtem azon az oldalon. Jó, ha 300-ból akad 1-2, akire azt mondom, tényleg bejön. Természetellenesen pózolnak ráadásul, természetellenes a nézésük is a képeken. Meg hát eleve fenntartásokkal néz rá az ember az ilyen nőkre, talán ez is csúnyábbá teszi őket. Az utcára kimegyek, sokkal több szép lányt/nőt látok.
18/18 anonim válasza:
Én meg jópár nagypofájút földhöz csapkodnék, akik játszák az eszüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!