Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló helyzetben szeretnél valami ilyesmit kapni vagy jobban járok ha megtarom magamnak a fantáziám?
Van egy csaj akivel régen elég sokat beszélgettünk szex témában, de mostanában ez eléggé elhalt de gyerekbarát témában még mindig naponta szoktunk írni egymásnak. Ő azt állítja hogy neki is hiányoznak a felnőtt témás beszélgetéseink de nem tudom mennyire van ez így és mennyire csak a kis lelkem próbálja védeni.
Szerintetek küldjem ezt el neki vagy inkább tartsam meg magamnak?
"Régen elég sokszor fantáziáltam rólad félálomban az ágyamban, többnyire mindig amikor a takarómat ölelgettem az volt meg bennem, hogy a combjaid ölelem át és az arcom a szeméremdombodba temetem. Ma is volt egy ilyen kis szösszenetem de mégis teljesen más volt az egész, mert először kifliben voltunk, én öleltelek át téged, a lábaim is átkulcsolták a lábaid és szép lassan egyenesbe húztam az egész tested, miközben úgy karoltalak át, hogy a kezeidet is lefogtam. A merev farkam a fenekedhez simult de semmit se akartam csinálni vele, egyszerűen csak kielégítő érzés volt hogy az enyém vagy és nem engedlek el."
Szomorú az hogy ezt sokan ezt gáznak tartják 🥲
Nem mindig a 'gyere ide te r@banc, szétb@szlak' az ami tetszik a nőknek de ennek is megvan a helye és az ideje egy kapcsolatban
Kérdező ezt te tudod hogy vagytok e ilyen viszonyban hogy ezt jól fogadja és hogy hogyan is fogadná és ha ezek a gondolataid írd le neki
Engen boldoggá tesz amikor a párom ilyeneket ír nekem mert tudom hogy nem csak a p@ncija vagyok 🥰
Nem ismerjük a kapcsolatukat de megfogalmazódtak ilyen gondolatok a kérdezőben
Ő ismeri milyen a kapcsolatuk és ha le tudott írni ilyen gondolatokat akkor valami van ott közöttük
Fújolunk úgy hogy nem tudjuk hogy a hölgy hogyan fogadná 🤔
Unatkoztam és főleg az érdekelt hogy ha ti kapnátok valami hasonlót akkor ti hogyan reagálnátok. A magyarázat azért van, hogy reálisabban tudjatok egy hasonló helyzetet elképzelni, mert ahogy észrevettem itt az empátia nem feltétlen erőssége az embereknek. :)
A "szomorú" igazság meg az, hogy bármilyen jó/rossz a szövege valakinek a végén úgyis az dönt hogy alapból mennyire jövünk be a másiknak.
Máskor is kérdeztem már hasonlókat és nem igazán estek egybe a válaszok azzal ami a valóságban a reakciója lett. Most is egész más miatt hezitálok, nem feltétlen amiatt hogy ne tudnám hogy ő erre hogyan reagálna. (ha mégis kérdéses a reagálása az nem a szöveg milyensége miatt hanem inkább a kapcsolatunk miatt lenne)
Illetve ha már az író vénámat baszogatjátok igazán lehetne valamit linkelni ami szerintetek jó, hogy ne haljak meg hülyén. :)
Az ilyesmit lehet jobb szeretném megkapni. És nem pedig megtalálni. :)
Bár nagyon nem akartad elküldeni, ahogy értelmezem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!