Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretnétek egy ilyen szülinapot? Mit tennétek ebben a helyzetben?
Hogy tortával köszöntsenek a szeretteim? Persze ki ne szeretne? :)
Amikor meg játszadozol akkor bezárod az ajtót. Egyébként pont annyira hiteles mint a voodoo dick :D
Persze, nagyon szeretnék így beégni a családom és a nem létező gyülekezetem előtt, nyilvánvaló.
Na jó, ez biztosan nem történne meg soha, de játszunk el a gondolattal, ha megtörténne: Nem tudom, hogy mit tennék. Sokkot kapnék, kirohannék, vagy mély csendben várnék, míg kimennek a többiek. Bocsánatot kérnék a szüleimtől, hogy ilyen kínos helyzetbe hoztam őket. Aztán mivel elterjedt volna a hír, várhatnék 1-2 évet, amíg elfelejtik az emberek.
Általánosban osztálykiránduláson, talán hatodikosok voltunk, rányitottak egy srácra aki maszturbált a szobában, egész a ballagásunkig piszkálták vele. Sokszor már sajnáltam szegényt, a fiúk rászálltak, a csajok elkerülték messzire, pedig nem volt rossz srác.
Zavartan mondanék egy köszit, mint a lány a videóban, aztán, ahogy repül a vibrim a tortába, sokkot kapnék, szégyellném magam. A családom valószínű még jobban meglepődne (nem tudják, hogy van vibrátorom), és talán mérgesek is lennének rám. Valószínű magamra hagynának a tortával. Én egy ideig feküdnék az ágyamban, gondolkozva, hogy "ezt jól elszúrtam", majd ráírnék anyumra Messengeren, hogy kijöhetek-e a szobámból elnézést kérni, meg, hogy mi legyen a tortával😅.
Örülnék a tortának, de nem örülnék a lebukásnak. Nyitottak már rám úgy, hogy maszturbálok, de köze nem volt vibrihez, így is kínos volt. El se merem képzelni, milyen ciki lenne a vallásos mamám meg az összes testvérem, szüleim és azok párjai előtt ez😬
Én csak ugy ha elötte
Koognak es van időm elrajteni meg minden. A kutya ha azt csinálja velem mint à lánnyal örülnék de a dol embernek nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!