Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem szeretné, hogy kielégítése orálisan, még sosem hagyta, hogy elkezdem, pedig nem is tudja Milyen érzés. Voltatok már hasonló helyzetben?
Kielégítsem*
Elkezdem*
1. Erőszakosan akarod meggyőzni
2. Testképzavaros
3. Fél, hogy nem szép a puncija
4. Aggódik, hogy nem megfelelő a színe, íze, állapota
5. Nem lazult el annyira
Pedig,próbálom rá etetni, nem értem miért nem akarja.
Káprázatos teste van.
Eleinte nekem is nehéz volt, de idővel megnyíltam a barátom előtt, és nem volt baj :)
Én nem voltam megelégedve magammal, féltem hogy nem fogok neki tetszeni stb. :) meg kell nyerned a lány 100%-os bizalmát, és nem lesz baj :)
Kösd be a szemét és nyűgözd le, ne támadd le egyből, csak úgy finoman, gyengéden ahogy illik! :)
Amúgy tuti önértékelési zavara van, ha meggyőzöd, hogy neked tetszik megkapod! Esetleg rossz élmény vagy hüvelygomba miatt zárkózik el! :-D
Én majd meghaltam, hogy végre érezhessem! Olvaszd ki a kis jégkirálynőt! Szag, szín, forma, szőr, spriccelés, bepisiléstől való félelem. Ezek a kényes pontok, amit szégyenlhet! Ki kell olvasztani!
Ha odajutsz minden tudásod vesd be!!!
Szembekötőssel óvatosan, nehogy ijedtében fejbe térdeljen vagy megharagudjon hogy a kérése ellenére akarsz neki jót! :-D Én ezt még masszázzsal kötném egybe, a lényeg, hogy érezze, hogy vigyázol rá, szép és szereted!
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!