Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban élvezitek ti is a szexet/masztit, ha pisilnetek kell?
Figyelt kérdés
Én rendszerint sokkal nagyobbat élvezek, ha kell pisilnem, mint amikor nem kell. 18 éves lány vagyok. Férfiak hogy vannak ezzel? Egyáltalán miért van ez?2022. okt. 16. 11:44
11/17 anonim válasza:
Én félig teli hólyaggal jobban élvezem a masztit, intenzívebben az orgazmusaim.
12/17 anonim válasza:
Én is szeretem az érzést, hogy pisilnem kell és közben simogatom magam. Ez már ilyen pavlovi reflex lett, hogy ha pisilnem kell és vissza kell tartanom, akkor felizgulok. Ilyenkor az orgazmusom is sokkal lábremegősebb és jólesőbb.
13/17 anonim válasza:
Nem. Most vagy arra koncentrálsz hogy ne pisilj be, vagy arra hogy élvezkedj. Korgó gyomorral sem lehet jót dugni, nem jó ha bármi elvonja a figyelmedet.
14/17 anonim válasza:
#13 esküszöm nem provokálásból, de szex közben imádom, ha üres a hasam🤣 fura hogy mindenki máshogy működik. 12es vagyok.
15/17 anonim válasza:
Engem kifejezetten zavar ha kell pisilni szex közben. Viszont mikor a csiklomat izgatom maszti közben akkor olyankor jobb érzés ha pisilni kell
24l
16/17 anonim válasza:
Szerintem ez is egyéne válogatja, hogy kit mi izgat fel. Én kifejezetten szeretem, ha pisilnem kell szex, orgazmus maszti alatt. A párommal annyira egyhullámhosszon vagyunk, hogy teljesen mindegy, hogy bepisilek vagy sem, csak élvezzem. Ha pisilni kell, akkor intenzívebb az orgazmus. Valóban előfordult az már, hogy olyan nagyot élveztem, hogy az izmok elengedtek és préselt ki mindent mindenhol a puncim. Egyébként a nemiszervekhez van köze. A hólyag valamiképpen ingerli az idegeket. De én szeretek pisis játékokat is játszani. Egy liter vizet megiszok és tartogatom, míg aztán el nem enged a hólyag. Iszonyat jó érzés, konkrétan felizgat maga a pisilés. Orgazmus közben pisilni meg... Hát ezt ki kell próbálni. Nekem nagyon intenzív és nagyon erőa orgazmusom van.
17/17 anonim válasza:
Én abszolút! Még rám is jön a maszturbálás, pusztán attól, hogy hugyoznom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!