Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik!tudtok úgy szexelni, hogy pisilnetek kell, érezhetően telt hólyaggal? Esetleg tovább bírjátok ilyenkor? Korral légyszi.
talán tudok úgy szexelni, de olyankor eléggé zavar és nem élvezem a szexet
alapból elég sokáig elhúzom a szexet, ilyen esetben vagy pisiszex, vagy kimegyek pisilni inkább :D
ilyen inger nélkül is simán elhúzom sokáig a szexet, ami viszont nem mindig jó, mert a partner habár nagyon nedves kidörzsölődik például
több partnerem is benne lett volna, de nem volt ilyen, max ők pisiltek pl szopatás közben, vagy volt aki csikló izgatás közben, meg még perverzebb szinteken
lett volna partner aki popsiba/szájba is engedte volna
Qrtam már úgy, hogy kellet pislantanom, de mivel annyira jó volt a csajba lenni, hogy húztam a dolgot ameddig csak tudtam.
F
6. Vagyok
A vége felé mikor osszeértümk mindig nyomodott a hólyagom és volt hogy azthittem bepisilek, de nem akartam abbahagyni annyira jó volt
Aztán végül nem pisi jött hanem az orgazmus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!