Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik!tudtok úgy szexelni, hogy pisilnetek kell, érezhetően telt hólyaggal? Esetleg tovább bírjátok ilyenkor? Korral légyszi.
Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 09:24
12/18 anonim válasza:
Engem is zavar, nem tudok ilyenkor ellazulni és az élvezetre figyelni.
"olyankor keményebb az erekció de vigyázat az érfalaknak nem tesz jót"
Ezt ki mesélte neked? A pénisz érfalai és barlangos testei betonkemény erekcióra lettek tervezve. Sok órán át tartó, szünet nélküli merevedés kell ahhoz, hogy az oxigénben elszegényedett, pangó vér károsítani kezdje a szöveteket.
13/18 anonim válasza:
Álló farokkal nem lehet vizelni.
14/18 anonim válasza:
Nekem erős vizelési ingernél annyi az erekciónak. Addig nem is nagyon lehet vele mit kezdeni, még nem megyek ki WC-re
15/18 anonim válasza:
Tudok úgy szexelni hogy pisilnem kell, szeretek is, mert jó bele vinni a szexbe a pisilést is! 41
16/18 anonim válasza:
Mondjuk nálam olyankor elmúlik az inger ha áll. :D
17/18 anonim válasza:
Simán :) mondjuk engem eleve izgat a pisi! 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!