Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban élvezitek ti is a szexet/masztit, ha pisilnetek kell?
Figyelt kérdés
Én rendszerint sokkal nagyobbat élvezek, ha kell pisilnem, mint amikor nem kell. 18 éves lány vagyok. Férfiak hogy vannak ezzel? Egyáltalán miért van ez?2022. okt. 16. 11:44
1/17 Depressziós vagyok, hagyj.. válasza:
Nekem férfiként kényelmetlen.
2/17 anonim válasza:
Nem. Az továbbra is egy kellemetlen érzés, és idegesít, hogy álló szerszámmal komplikáltabb lesz a pisilés.
3/17 anonim válasza:
Nekünk, férfiaknak kellemetlen, ha pisilnünk kell. A lányoknak viszont extra élvezetet tud adni, amikor orgazmuskor kispriccel kicsit, meg nekem is, amikor a hasamra megy így a lányból.
4/17 anonim válasza:
Kedves kérdező, inkább négyszemközt leírom, ha érdekel.
6/17 anonim válasza:
Dehogy vagy te lány, kedves kérdező!
7/17 anonim válasza:
Büszke vagy a butaságodra? Dicsekszel, vagy panaszkodsz?
9/17 anonim válasza:
Nő vagyok, de szerintem nagyon kellemetlen. Hogy figyelsz a szexre, ha közben végig próbálsz nem bepisilni?
Persze beszélgettem már olyan pasival, aki szerint pont az lett volna a jó ebben, ha a végén a szájába pisilek, de azért alapvetően nem ezt keresik. Így inkább az üres hólyagra szavazok...
10/17 anonim válasza:
Jó mert többen szoktunk "vizes" bulit csinálni. Négy öt lány, maximum 3 fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!