Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakásos prostik irigykedhetnek a Sugar Baby típusú lányokra?
Figyelt kérdés
Ugyanannyit vagy még náluk is több pénzt keresnek meg, gyakran utaznak, ajándékot kapnak, vacsorára hívják őket stb. A társaságukon van a hangsúly. Nem is kell mindig szexelni. Arról nem is beszélve, hogy gazdag pasikkal történik mindez. A prostiknak mindenkivel kell szexelni és naponta többször is. Többségük nem intelligens, mint egy Sugar Baby és nem is olyan szépek. Vélemények2022. okt. 14. 16:27
11/11 anonim válasza:
Nekem az egy sugar kapcsolatom, ha lehet rá ilyet mondani, nagyon tré volt. Akikkel puncson beszéltem, azok sem érdeklődtek az iránt, hogy havi 4x találkozunk, én fizetek és elvagyunk. Nem látom, hogy ez a konstrukció hogyan vagy kinek éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!