Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakásos prostik irigykedhetnek a Sugar Baby típusú lányokra?
Én többször kerestem magamnak sugarbabyt már…
Volt olyan jelentkező, aki 2 éve még alig mert az arcáról nekem e-mailt küldeni, de ma már arccal hirdet a rosszlányokon.
Nem látok bele annyira a témába, mert végül sosem jött össze ilyen kapcsolatom, lakásos prostinál meg 4 alkalommal voltam életemben… De szerintem a lakásos prostik többet keresnek.
Ha jól tudom a budapesti átlag van már 30/óra is…
Napi 3 vendég esetén az rengeteg pénz… Egy magyar sugarbaby nem kér ennyit.
Sok elmenne sugarbabynek kevesebb pénzért is, mint amennyit most keres, csak ne kelljen annyi idegennel lennie…
Akár hány évet is tölt el ebben a szakmában az ember, szerintem új vendégek esetén a szorongás sosem múlik el… Pszichológiailag megterhelő. Cserébe sokat lehet vele keresni, ezért csinálják…
De még a legcsinosabbaknak sem feltétlenül jön össze egy gazdag pasi.
Illetve van egy olyan kategória is, akiknek van egy “stricije”, akivel párkapcsolatban vannak és az érzelmileg manipulálja Őket, lényegében azért csinálják az egészet hogy Őt el tudják tartani… Mert alacsony nagyon az önbecsülésük, de ezekhez a fickókhoz nagyon tudnak ragaszkodni, mert esetleg jól néz ki és szépeket mond nekik, mindig tudja hogy mit kell mondani és nem akarják elveszíteni. Tudok olyan “striciről” (klasszikus értelemben nem az), aki 3-4 csinos lányt vitt bele a lakásos bizniszbe, mint “jó pénzkereseti lehetőség” és közben elcsábította ezeket a lányokat, egyszerre volt velük kapcsolatban (amit valamennyire sejtettek a lányok is, de ezt is lenyelik) és legalább a fele pénzüket lenyúlta (azok önként adták neki)…
De a munkához gyakorlatilag semmilyen szinten nem járult hozzá, mégis valamilyen szinten abban a szerepben tudott tetszelegni a lányoknak, mintha Ő keresné nekik a pénzt.
Ez az ismerősöm (szerencsére nem közeli) szerintem egy pszichopata és volt börtönben is, más dolgok miatt.
"Nem is kell mindig szexelni."
Én viszont úgy tudom, hogy igen, de lehet, tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!