Na, hogy tetszik a kocsim? (most irigykedhettek)
Figyelt kérdés
Elfogadnátok, ugye? Nem telik ilyenre mindenkinek. Keményen meg kell dolgozni érte.
2018. febr. 8. 18:22
1/10 anonim válasza:
Ilyet havonta vehetnek. Kb. 5-6 darabot.
2/10 anonim válasza:
ÉN,.Én,. én elfogadnám szívessen ha rozsdamentes (de egy kombinak jobbanörülnék)
3/10 anonim válasza:
Ha valóban a tiéd, akkora gratulálok hozzá! Nagy retrofan vagyok, bár én még nem döntöttem el, hogy mit újítsak fel!
4/10 anonim válasza:
Nem az övé, a netről lopott le egy több mint ötéves képet. Mert azt hiszi, vicces.
5/10 anonim válasza:
Ha elköltözöm anyáméktól, én is veszek egyet. :D
6/10 anonim válasza:
Elég egyedi módon takartad ki a rendszámot, báttya! :D
7/10 anonim válasza:
Nem ő takarta ki, már így lopta.
8/10 anonim válasza:
#1 Akkor jó kereshetsz,mert kb 200-300ezer/db...jól felvitték az árukat!
9/10 anonim válasza:
8
Azok a flott állapotúak. De szerintem még mindig találni akár 5 rúgóért is, csak más kérdés, hogy azzal nem biztos, hogy sokáig mész. :)
10/10 anonim válasza:
Egy Trabin és egy Ladán kívül más kocsit nem látok a képen, szóval igen, én irigykedem, hogy a tiedében még láthatatlanná tevő gomb is van! :O :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!