Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 évesen szűznek lenni mennyire durva?

Szerintem borzalmas a társadalmon kb 0,001 százalékához tartozni
Én nőket tartozom ide, valószínűleg genetikai okokból is meg erős szociális szorongás miatt is
És már így is maradok

Prostik soha nem erdekeltek. Jartam mar eleg sok orszagban a vilagon koztuk olyan helyeken is, ahol eleg nehez elkerulni "nyugatikent" a prostikat (pl. Kuba, Delkelet-Azsia szamos orszaga...), de soha nem erdekeltek. Ronda nom lehetett volna mar nekem is, de mint mondtam kicsi a kukim...

És szerinted te vagy az egyetlen akinek kicsi? Itt az a kérdés hogy valaki nagyon el szeretne e veszíteni és szeretne kapcsolatot és szexuális életet vagy sem
Te nem mert amiket felhoztal az nem kifogás
Sőt ha nem érdekelnek a prostik akkor meg főleg nem akarod elveszíteni
Persze azzal semmi gond nincs ha valaki szűz akar maradni, leginkább nőként van benne sok pozitívum, csak azt nem szeretem ha valaki álszent és mondja hogy nagyon szeretne szexuális életet élni közben meg nem is akar csak a kifogásokat keresi

"...mondja hogy nagyon szeretne szexuális életet élni közben meg nem is akar..."
Egyreszt szerintem nem ismered az "alszent" szo jelenteset masreszt en biztos nem mondtam, hogy barkit meg akarok dugni. Nem akarok, mert szo szerint a levegot dugnam, annyira vekony az meg senkinek se lenne jo :D :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!