Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durvább dolgokra vágyni szüzen?
Szűz vagyok de első alkalommal sem vágyom a finomkodásra.
Na nem kell nagyon durva és rossz dolgokra gondolni.
Csak nagyon izgat, hogy mondjuk tépi a hajam, enyhén fojtogat, elfenekel és mondjuk bele köp a számba. Esetleg hogy én is fojtogassam picit, vagy bennem menjen el. Persze tudom az első alkalom fájdalmas lehet és ezért csak óvatosan, de mit tegyek ha erre vágyom?
Nem tudom mit szólna hozzá ha erre megkérném, de fel szeretném hozni ezt neki, hogy ha úgy alakul megtenné e csak nem tudom jó ötlet e ez így az első szexnél.
Válaszaitokat köszönöm.
25L

Én is már 16 évesen azt kértem az első pasimtól hogy húzza a hajam.
Nemigazán ment neki de legalább elég rámenős volt
Jó ha tudod mit akarsz, keress domináns pasit
2.
A barátomra értettem bocsi, hogy nem tudom megtenné e, mert mint mondta nagyon óvatos akar lenni.

Felejtsd el!
Ehhez egy tapasztalt, és türelmes domináns kell. Ami már önmagában ritka, nem hogy szüzesség elvétellel, türelemmel kombinálva!

Szerintem az elsőnél még ne foglalkozzatok ilyennel.
Ha nem fáj, élvezed, akkor hozd fel, hogy próbáljátok ki.
De előre is megkérdezheted tőle, hogy mit gondol a durvulásról

Oké, üljetek le, az mindenképp hasznos és fontos, hogy tudjatok az igényeitekről beszélni
...de ne igyál rá mérget, mert az ember tapasztalatok híján sok mindent máshogy képzel, mint ahogy aztán a valóságban történik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!