Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a kicsi vagy a nagy farok tetszik?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 16:37
A kérdező szavazást indított:
Kicsi
Nagy
35 szavazat
1/24 anonim válasza:
Az értelmes pasihoz tartozó se nem mini, sem nem lóméret.
3/24 anonim válasza:
A fantasztikus, megnyerő személyiségű!
4/24 anonim válasza:
Nagyon szűk vagyok, szóval a kis farkúak előnyben.
Privátokra nem válaszolok.
5/24 anonim válasza:
Nincs szűk punci, csak ellazulás rá képtelen fapina.
6/24 anonim válasza:
Bocsánat, de én is a nagy hancúrlécre teszem le a voksomat
7/24 anonim válasza:
Én meg a nagy mellekre teszem a voksomat. Ja bocsánat én férfi vagyok, és nem egy testrész mérete alapján kategorizálom a nőket és választok párt mint egy ösztönlény. Ezt a szokást meghagyom a nőknek.
8/24 anonim válasza:
Teljesen mindegy a mérete, nem számít!
9/24 anonim válasza:
Ha kicsi és nagy között kell választani, akkor a jó nagy.
10/24 anonim válasza:
Ha minden nő ilyen lenne mint a 6-os akkor egyáltalán nem lenne kár ha az emberiség kihalna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!