Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már úgy más is, hogy felment egy csaj lakására szexelni, de hirtelen felbukkant egy férfi és több pénzt követelt és erősen fenyegetőzött?
Ilyen szituba keveredtem (nem rosszlanyokon hirdette magát az illető, hanem másik oldalon) a minap sajnos. Annyira be pánikoltam, hogy csináltam amit mondott a pali, így le vasalt rólam még 140-et. Amikor kocsimban szexeltem lányokkal, ilyen gond nem volt mert hát az mégiscsak csak a sajátom volt.
Ti mit tettetek volna? Én örültem, hogy nem törött kezem-lábam.
Hallottam már ilyen történetről, megjelent a "féltékeny" férj és némi zsetonért cserébe volt hajlandó futni hagyni az illetőt, fenyegetőzött mindennel, erővel, meg feljelenti nemi erőszakért stb.
Tanács: legyél tökös! Akkor nem fognak lehúzni. Ha berosálsz a gatyába akkor elszedik az összes zsetont ami nálad van - sőt még az is lehet egy másik időpontban is jelentkeznek mert látják könnyű lefejni. Hívj rendőrt, amint útnak indul a yard máris visszavesz az arcából a fószer mert tudja a rendőröket nem tudja ilyen könnyen palira venni.
A b) verzió, olyan rosszlányhoz menj amelyiknél nincsenek letiltva az értékelések ÉS már régóta van az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!