Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk lányok akik kapcsolatban vagytok, naponta hányszor szoktátok masztizni/kiverni magatoknak, ha nincs ott a párotok?
Hát az az elején amikor még lángolt a szerelem máshogy volt. Akkor még nem is laktunk együtt, és ha együtt voltunk akkor legalább egyszer, de inkább többször is szexeltünk a nap folyamán vagy rögtön egy huzamban.
Most így 6 év után, úgy hogy 4 éve együtt élünk azért már más, és ez természetes. 1-2-3 szex van egy héten (néha van hogy több is, amikor épp jó alaphangulatunk van), esetleg egy-két reggeli napindító szopás/kiverés/nyalás/ujjazás, de mindenképp vannak olyan napok, akár 3-4 is egy huzamban esetenként, amikor semmi nincs, csak összebújunk esténként.
Ennek ellenére nem változott az igényünk arra hogy kielégítsük magunkat. Párom régen nem is tudott elmenni úgy hogy magának csinálta, most már el tud, de csak akkor szokott ha én mondjuk egy hétig nem vagyok otthon (munka miatt előfordul). Én ugyanígy, ha távol vagyok akkor 1-2 alkalommal kicsapom a gyíkot, de otthon egy kezemen meg tudom számolni hogy egy hónapon belül hányszor szoktam, ha egyáltalán. Bár nem szexelünk annyit amennyit itt sokan hazudnak ennyi év után, de amikor igen az mindig nagyon jó mindkettőnknek, egymás preferenciáit/fétiseit is örömmel kielégítjük (vannak mindkét oldalon), így ki vagyunk elégítve.
minden nap vagy minden második nap
de sokszor akkor is, ha van szex és jó
A barátnőm megkért hogy ne maszturbáljak többet.
Cserébe vele akármit és akárhányszor tehetek, vagy akár ő is segíthet amíg én kényelembe helyezem magam.
Kicsit nehéz kivárni amíg találkozunk, de az együttlét nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!