Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen erzés, hogy farkatok van?
Figyelt kérdés
Nekem nőként semmilyen a puncim, nem érzek semmit. Na de tinektek ott a farok meg a zacsi is a lábatok közt, mit éreztek belőle?2022. okt. 8. 08:52
1/16 anonim válasza:
Semmit sem,hozzá vagyunk szokva.Mondjuk ha áll akkor az más.
2/16 anonim válasza:
Szoktam néha csóválni ha nincs jobb dolgom! Meg karbantartom. Amitől fel is szokott állni.
Szeret ágaskodni örömében!
4/16 anonim válasza:
random merevedésnél elég kellemetlen
5/16 anonim válasza:
Reggelenként az ágyban szoktam erre gondolni, és örömmel tölt el a tudat, valahogy nem is tudom, de olyan tök jó érzés, hogy van.
6/16 anonim válasza:
Nem írogatok több mindent, azért hogy frusztrált kis fszok lepontozgassanak! Kérdező ha tényleg nő vagy, és tényleg érdekel. Akkor privátban leírom szívesen, hogy milyen kapcsolatot ápolok a kis pö.sössel.
7/16 anonim válasza:
Jó érzés főleg alkotni is vele! Hülyén hangzik de olyan érzés szex közben, mint ha valami szép maradandó dolgot be írni egy lány emlékkönyvébe!
8/16 anonim válasza:
A zacsi mindig tükörsima és nyalatom, szopogattatom szívesen, amit élveznek is a lányok, főleg hogy egy érett kedves de perverz férfi áll a végén!
9/16 Noren1989 válasza:
Nekem pl egész kellemes érzés.
Elvan, praktikus is ráadásul méretileg,
imádom, ha lóg.
Alsót ritkán hordok, szóval kiélvezem minden percét :D
10/16 anonim válasza:
Alapjaraton semmien de mivel nagy neha nehez kenyelmes farmert talalni es hasonlok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!